A biztos célba érést választottuk!

36. Rally Cittá di Bassano Juhász Csaba

Kategória második hely és karcmentes célba érés 36. Rally Cittá di Bassano-n. Juhász Csabiéknak nem az első versenyük volt itt, de most sem volt kevesebb a kanyarok száma egy napra sűrítve, mint korábban. A gyorsok hossza 13-22 km között volt.

36. Rally Cittá di Bassano Juhász Csaba

Csabit a Renault Clio R3T pilótáját kérdezem a túlélő túra után:

Végre a Clioval versenyezhettetek. Mennyivel éreztétek magatokat jobban ebben, mint a Peugeotban?

– Igazából, ahogy nem lehet összehasonlítani Nova Goricát Bassanoval, úgy a Cliot sem a Peugeotval. A mostani versenyre sokkal többet foglalkoztunk az autónak a beállításaival. Alapvetően azért vettünk ilyen autót, mert a Clio jobban tetszik, mind formára, mind műszakilag.

36. Rally Cittá di Bassano Juhász Csaba

Kanyar-kanyar hátán volt a Bassano ralin, mint mindig. Neked, mint pilótának sem egyszerű az itinert feldiktálni egy ilyen pályán. Ilyenkor mi a bevált szokás itiner íráskor, hogy a versenyen könnyen visszaolvasható legyen az?

– Igen, próbálunk minél kevesebb infót beírni a gyors részekhez, hogy legyen idő a leírtakat visszaolvasni, de ez sokszor a sebességünk rovására megy.

36. Rally Cittá di Bassano Juhász Csaba

A navigátorodnak, Zsoltinak nem kis szerepe volt ezen a versenyen sem. Mint tesó és navigátor nagy az összhang köztetek. Most is jól adta vissza ez előzőnap felírt itinert?

– Alapvetően ezzel nincs gond. Volt egy technikai problémánk, ami hátráltatott, azzal voltunk elfoglalva. A kormányon lévő vezérlő megint rakoncátlankodott – nem tudtam mindig versenyprogramba kapcsolni – ilyenkor 60%-os teljesítménnyel üzemel az autó, ami azért elég nagy hátrány volt.

36. Rally Cittá di Bassano Juhász Csaba

81 versenyző látta meg a céldobogót, 44 viszont sajnos nem. Ennyire nehéz volt a verseny?

– Igen, ez egy nehéz verseny. Könnyű hibázni és, ha hibázol, akkor közel van a sziklafal vagy a szakadék. A legkisebb hibának is végzetes következménye van. Mi inkább a biztos célba érést választottuk, nem kockáztattunk.

36. Rally Cittá di Bassano Juhász Csaba

Összességében ezt a túlélő túrát miképp értékelnéd? Legközelebb hol láthatunk benneteket?

– Jobb eredményt vártunk, de a verseny elején nagyon eltaktikáztuk magunkat, az autó sem volt mindig tökéletes. Jó pozícióból várjuk a záró futamot. A 3-Städte Rallye-n megpróbáljuk megtartani az abszolút 6. helyünket a Mitropa Kupában. Előrébb már nem végezhetünk, de hátrébb semmiképpen sem szeretnénk csúszni.

Köszönjük Partnereink segítségét: Az “Infovárosok hírportál hálózat”, Phobextools – Phobex Kft., Épgép-Komplex Kft., Bója Teherfuvarozás, Diák-Meló Miskolc Iskolaszövetkezet, Black Point Kft., NR Szoftver Kft., Fair Centrum Plu Kft., Interdairy Hungary Kft., Magyar Ipar Kft., Kelet-Metál Kft., Delta Magyarország Kft., TT Sped Kft., EastJob Kft., Kärcher Debrecen – kaercherdb.hu, MIHIDRA Kft., Assist Trend Észak Kft., FER-MAN CARGO Kft., Inter Agrowashker, Private Reprezent Kft., Naturgold FARMS, Baromfiudvar, T-Forex Kft., AUTOM3-am3.hu, Eastern Curse Company Kft., LU-KO LIVE Kft., Belcor Trade Service Kft., Tiszaújváros Transz Kft., Salépker EU 2000 Kft. – www.salepker.hu, West-Start., Cívis Partner, LEL Kft., H-Euro Consult Bau Kft., Mahiti Kft. www.mahiti.hu, Pro-Tech Holz Kft., Dankó Trans & Bau Kft., HB c.e. Kft., Kelet-Atlasz Kompresszor Kft., Andrezol-Net Kft., Corpus Bútorgyártó Kft., Kóródi Tamás E.V., Hard Trans Kft., Nagy Ferenc E.V., R-Pex 2000 Kft., Altis Építő Kft., Vozik Balázs E.V., P.O.P SALES, Piros Mogyorós, Delta Hungária Kft., Dr Lan Kft., ML Log Kft., VÍDIA Csavarszaküzlet, www.gran-export.hu, Nomido Madera Kft., Adó-dó Plusz Kft., Total Wagon Managment Kft., FÉLIX Professional, Monett 2008 Kft., Neurofeedbackmiskolc.hu, DSG Tervezõiroda Kft., Volvid Zrt., Kartel 97 Bt, Komplex-D, Nyírség MÉH, Peter-M-Med Kft., Lanexpert Kft., GLS – West-Parcel Kft., Welltest-Info Kft., Cívis Solar-www.civissolar.hu, Unify Plus Kft., Spéci Komplett Kft., Kerékgyártó és Társa Kft., Takács és Társa Kft., M-E-W Company Kft., Strong Bau Invest Kft., Extrem Line Kft., D.D.Z Med Kft., Dr. Mohácsi Ildikó Ügyvédi Iroda, Endriago Kft., www.zsoltina.hu, www.globallift.hu, SL-FORG Kft, www.pizzadoro.eu, Garden Master, Tatár és Társa Kft., Dankó Trans Kft., Eastern Course Company Kft., HUN-Therm Consulting Kft., Balázs-Diák Kft.

36. Rally Cittá di Bassano Juhász Csaba

 – Hajósi Miklós –

Verified by MonsterInsights