Jön az új Skoda Octavia

In bemutató
új Skoda Octavia

A vagányabb, élesebb dizájn az álcázás alatt is átjön. De javítottak az aerodinamikán és LED Mátrix lámpákat kapott. Belül head-up kijelző, derék barát ülések és három zónás klíma fogad. Új a kormány és kapunk két 10 colos kijelzőt.

Gazdaságos benzines, dízel és CNG motorok, plug-in hibrid és mild-hibrid változatok is lesznek. A premier pedig Prágában lesz November 11-én.

A Skoda az Octavia 60. születésnapját ünnepelte ez év januárjában. Az újkori Octaviának ez a negyedik generációja. Az Octavia hosszabb és szélesebb lett, és még a csomagtartó is nőtt.

Belül kombinálják a praktikumot, a tágasságot, a finom minőségi anyaghasználatot és a letisztultságot.

új Skoda Octavia

Az új Octavia a maga 4,689 mm-es hosszával 22 mm-el hosszabb az elődnél. A szélesség 1829 mm, ami pedig 15 mm-el több a 3. generációnál. A tengelytáv 2,686 mm. A 19 colos alufelnik is jót tesznek a külsőnek.

Az új dizájn élesebb és jót tesz az aerodinamikának: a 0,24 Cd nagyon jó érték. A kombié 0,26. A remek aerodinamikai együttható jót tesz a fogyasztásnak és a károsanyag kibocsátásnak is.

A LED Matrix világítás kamera segítségével képes intelligensen kitakarni, hogy ne vakítsa el a szembejövőket. Plusz üdvözli, illetve elköszön a kocsit nyitó/záró sofőrtől.

A kombi csomagtere 640 liter, ami óriási. A hatchbacknek sem kell szégyenkeznie a maga 600 literjével. Az ülések pedig rendelhetők szellőzéssel és masszírozó funkcióval is.

A mostani bevezetésnél az Octavia elérhető lesz Active, Ambition és Style felszereltséggel. az Octavia Scout és RS 2020 végén csatlakozik a kínálathoz.

You may also read!

Harley Davidson Low Rider S

Harley Davidson Low Rider S teszt – férfias játékszer

A hétvégén egy Harley Davidsont tesztelhettem. A Low Rider S egy nagyon őszinte motor.  Finomnak semmiképpen nem mondanám. De

Read More...
Hofele Mercedes GLS

A Hofele fényűző magasságba emeli a Mercedes GLS-t – Hofele Mercedes GLS

A Hofele német tuningcég nemrég mutatta be, hogy alakítja tökéletessé a Mercedes-Benz GLS-t, amelyet Ultimate HGLS-nek neveznek. Megjelenésében keveredik a

Read More...
Lancia Ypsilon mild hibrid

Emlékszel még a Lancia-ra? Még nem tűnt el, jön a Lancia Ypsilon mild hybrid speciális kiadása

Idén az év elején a Lancia egy utolsó lendületet vett, hogy életben tartsa még néhány évig a márkát az

Read More...