Kórházi körülmények javításában is segítséget nyújt a Duna Autó

In hír
Duna Autó adomány

Nem csak a környezetvédelemben, de a kerületi polgárok segítésében is megnyilvánul a Duna Autó Zrt. lokálpatriotizmusa. Az óbudai vállalat az ünnepek közeledtére való tekintettel műszaki cikkeket ajándékozott a Szent Margit Kórháznak, több, mint félmillió forint értékben, hogy megkönnyítse mindennapi működését. A felajánlásokat Ormos Péter, a cég igazgatója adta át.

„Cégünk életében mindig is kiemelt szerepet töltött be a társadalmi felelősségvállalás” – kezdte Ormos Péter, az idén 30 éves Duna Autó Zrt. igazgatója. „Nagyon fontosnak tartjuk, hogy lehetőségeinkhez mérten folyamatosan támogassuk a környezetünkben lévő szociális intézményeket, és hogy olyan kezdeményezésekhez csatlakozhatunk, aminek az a célja, hogy az emberek segítsenek egymáson. Már több éves hagyomány például, hogy a Szent Margit Kórház számára adományokat juttatunk el. A korábbi években televíziókat vásároltunk az egészségügyi intézménynek, valamint a Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztály (KAITO) kórtermeinek festését is vállaltuk. Tavaly pedig nyolc hűtőgépet adományoztunk a kórháznak. Ezért a mostani szükségleteket figyelembe véve, különböző műszaki cikkeket szereztünk be.”

 

Duna Autó adomány

Képaláírás: Az adományokat a Duna Autó Zrt. nevében Ormos Péter igazgató adta át a kórház főigazgatójának, Dr. Badacsonyi Szabolcsnak. A rendezvényen részt vett a III. kerület polgármestere, Dr. Kiss László is.

 

A Duna Autó Zrt. már negyedik alkalommal támogatja a Szent Margit Kórházat. Az idei adományokból – hűtőgép, mikrohullámú sütő, kávéfőző és vízforraló – több osztály is részesült. Az ünnepélyes átadásra december 18-án került sor, ahol dr. Badacsonyi Szabolcs főigazgató köszönetet mondott az adományokért az óbudai vállalat vezetőinek. Örömét fejezte ki, hogy a Duna Autó Zrt. és a Szent Margit Kórház közti partneri együttműködés már több éve tart és bízik abban, hogy a jövőben is folytatódni fog.

 

A rendezvényen jelen volt dr. Kiss László, III. kerületi polgármester, aki kiemelte, milyen példaértékű, hogy egy profitorientált társaság önzetlen adományozásával hozzájárul a kerületi betegellátás körülményeinek javításához.

Duna Autó adomány

Képaláírás: A mostani szükségleteket figyelembe véve, különböző műszaki cikkeket adományozott a Duna Autó.

Duna Autó adomány

You may also read!

A VW terve, hogy évente 500 000 ID.4-et fog gyártani

A Volkswagen vezetősége úgy gondolja, hogy évente 500 000 példány ad el az ID.4-ből. A német autógyártó felkészült a régóta

Read More...

A RevoZport Tesla X modell, egy igazán látványos EV

Nem mindig mutat jól egy átépített terepjáró, néha túl lőnek a célon a tervezők és úgy néz ki, mint

Read More...

A Mansory által tuningolt Porsche Cayenne, több mint amire számítani lehet

A kezelés után a teljesítmény 690 lóerőre növekedett. A Mansory név hallatán mindenki felkapja a fejét, mert tudja, ha a

Read More...