fbpx

Mini Cabrio Sidewalk dizájnkiadás – tavasz váró kabrió

In hír
Mini Cabrio Sidewalk

A Mini egy új variációval próbálja csalogatni a tavaszvárókat egy kis kabriózásra. Nincs semmi nagy újdonság, csak egy két külsőség. Például új fényezés: Deep Laguna metál mélykék + versenycsíkok.  Ezen kívül lehet még Midnight Black metál, White Silver metál, Enigmatic Black metál, Moonwalk Grey metál és Thunder Grey metál szín, amit a külső visszapillantó-házak is megörökölnek.

Mini Cabrio Sidewalk

A vászontető dizájnja is új: Mini Yours – ami egy szőtt nyíl mintázattól válik egyedivé. Amúgy a tető 18 másodperc alatt nyitható és zárható.

Mini Cabrio Sidewalk

A dizájnkiadás alatt 17” méretű, Scissor Spoke mintázatú, kéttónusú alufelnik gurulnak, amelyek kialakítását a tervezők ugyancsak az új MINI Cabrio Sidewalk számára alkották meg. A modell egyediségét a „Sidewalk” felirattal díszített oldalsó irányjelző-panelek nyomatékosítják.

Mini Cabrio Sidewalk

Belül „Sidewalk” feliratú csiszolt alumínium küszöbtoldat köszönt. Az üléseket pedig  MINI Yours Leather Lounge Sidewalk bőrkárpit borítja. Egyedi még a bőrkormány is.

Motorok közül választható két benzines, a 3 hengeres 1.5-ös, 136 lóerős motor, illetve a négyhengeres 192 lóerővel, azzal azért már jót lehet autózni. Öröm az alaphoz járó 6 sebességes kézi váltó, de rendelhető 7 fokozatú steptroniccal is.

You may also read!

Porsche 718 GTS 4.0

Az új Porsche 718 GTS 4.0 – a száguldás szerelmeseinek

A Porsche két kiemelkedő modellt dob be a középmotoros sportkocsik közé: a 718 Cayman GTS 4.0-át és a 718

Read More...
hangszórók nélküli hangrendszer

Zene a füleinknek: hangszórók nélküli hangrendszer a Continental és a Sennheiser együttműködésében

A Continental és a Sennheiser hangszórók nélküli, magával ragadó 3D-s hangrendszere kiválóan szól, miközben a jármű belső felületét használja

Read More...
Bentley Mulsanne 6.75 Edition

A világ leghosszabban gyártott V8-asa – Bentley Mulsanne exkluzív kiadás

A Bentley Mulsanne 6,75 Edition-ből csak 30 példány fog készülni. Az inspirációt a legendás 6 ¾ literes V8-as motor

Read More...

Leave a reply: