Mini Cabrio Sidewalk dizájnkiadás – tavasz váró kabrió

In hír
Mini Cabrio Sidewalk

A Mini egy új variációval próbálja csalogatni a tavaszvárókat egy kis kabriózásra. Nincs semmi nagy újdonság, csak egy két külsőség. Például új fényezés: Deep Laguna metál mélykék + versenycsíkok.  Ezen kívül lehet még Midnight Black metál, White Silver metál, Enigmatic Black metál, Moonwalk Grey metál és Thunder Grey metál szín, amit a külső visszapillantó-házak is megörökölnek.

Mini Cabrio Sidewalk

A vászontető dizájnja is új: Mini Yours – ami egy szőtt nyíl mintázattól válik egyedivé. Amúgy a tető 18 másodperc alatt nyitható és zárható.

Mini Cabrio Sidewalk

A dizájnkiadás alatt 17” méretű, Scissor Spoke mintázatú, kéttónusú alufelnik gurulnak, amelyek kialakítását a tervezők ugyancsak az új MINI Cabrio Sidewalk számára alkották meg. A modell egyediségét a „Sidewalk” felirattal díszített oldalsó irányjelző-panelek nyomatékosítják.

Mini Cabrio Sidewalk

Belül „Sidewalk” feliratú csiszolt alumínium küszöbtoldat köszönt. Az üléseket pedig  MINI Yours Leather Lounge Sidewalk bőrkárpit borítja. Egyedi még a bőrkormány is.

Motorok közül választható két benzines, a 3 hengeres 1.5-ös, 136 lóerős motor, illetve a négyhengeres 192 lóerővel, azzal azért már jót lehet autózni. Öröm az alaphoz járó 6 sebességes kézi váltó, de rendelhető 7 fokozatú steptroniccal is.

You may also read!

A világ 10 leggyorsabb hiperautója, elképesztő sebességrekordokkal

A szuper sportautók esetében a sebesség elkerülhetetlen kérdés. Mindenkiben felmerül a kérdés, hogy mi most a lélektani határ, mi

Read More...

A Ferrari 812 szuper gyorsan összetört, miután a sofőrje kikapcsolta a kipörgésgátlót

Azt gondolnánk, hogy ha valaki 300 000 dollárnál többet költ egy olasz egzotikus sportautóra, az eléggé ösztönzőleg hat a

Read More...

A dízel kisteherautós bosszúja a Tesla ellen

A kanadai Edmonton városában egy pick-up kifordul a főútra, sofőrje megpillant egy Tesla-t és szinte teljesen megáll az út

Read More...