Mini Cabrio Sidewalk dizájnkiadás – tavasz váró kabrió

In hír
Mini Cabrio Sidewalk

A Mini egy új variációval próbálja csalogatni a tavaszvárókat egy kis kabriózásra. Nincs semmi nagy újdonság, csak egy két külsőség. Például új fényezés: Deep Laguna metál mélykék + versenycsíkok.  Ezen kívül lehet még Midnight Black metál, White Silver metál, Enigmatic Black metál, Moonwalk Grey metál és Thunder Grey metál szín, amit a külső visszapillantó-házak is megörökölnek.

Mini Cabrio Sidewalk

A vászontető dizájnja is új: Mini Yours – ami egy szőtt nyíl mintázattól válik egyedivé. Amúgy a tető 18 másodperc alatt nyitható és zárható.

Mini Cabrio Sidewalk

A dizájnkiadás alatt 17” méretű, Scissor Spoke mintázatú, kéttónusú alufelnik gurulnak, amelyek kialakítását a tervezők ugyancsak az új MINI Cabrio Sidewalk számára alkották meg. A modell egyediségét a „Sidewalk” felirattal díszített oldalsó irányjelző-panelek nyomatékosítják.

Mini Cabrio Sidewalk

Belül „Sidewalk” feliratú csiszolt alumínium küszöbtoldat köszönt. Az üléseket pedig  MINI Yours Leather Lounge Sidewalk bőrkárpit borítja. Egyedi még a bőrkormány is.

Motorok közül választható két benzines, a 3 hengeres 1.5-ös, 136 lóerős motor, illetve a négyhengeres 192 lóerővel, azzal azért már jót lehet autózni. Öröm az alaphoz járó 6 sebességes kézi váltó, de rendelhető 7 fokozatú steptroniccal is.

You may also read!

Az új Audi Q4 Sportback e-tron a tervek szerint egy megfizethető elektromos crossover lesz

Az Audi hivatalosan bemutatta a Q4 Sportback e-tron koncepció autóját, amely már a következő évben sorozatgyártásba kerül a gyártó

Read More...

A BMW valamiért még mindig rejtegeti a 2021-es iX3 elektromos autóját

A BMW készen áll, hogy bemutassa az iX3-at, a bajor autógyártó elindított egy bemutató kampányt a közösségi médiában ahol

Read More...

Alaposan visszaesett a BMW értékesítése

Kínában már látszik a fordulat Nem meglepetés, hogy globálisan alaposan visszaesett a BMW értékesítése, a pandémia miatt a márkacsoport eladásai

Read More...