Teljes gázzal érkezik az új LEGO Techinc szett: Dom Dodge Charger autója a Halálos iramban Franchise-ból

In bemutató
LEGO Dodge Charger

Az izomautók szerelmesei és a Halálos iramban rajongók egyaránt fel fognak villanyozódni ettől az új készlettől. A LEGO Csoport és a Universal Brand Development bemutatta a magas oktánszámú világsiker franchise által inspirált első készletet: a lenyűgöző LEGO® Technic™ Dom Dodge Chargere szettet.

LEGO Dodge Charger

A félelelmet nem ismerő utcai versenyző, Dominic Toretto legendás 1970-es Dodge Charger R/T autójának 1077 elemből álló másolata izgalmas és újszerű építési kihívást kínál a rajongóknak, miközben felkészülnek a Halálos saga legújabb – F9 – részére, ami 2021 áprilisában kerül majd mozikba világszerte.

LEGO Dodge Charger

De a szórakozás nem ér véget, amikor a kockás zászlót leengedik. Miután végeztek az építéssel, a rajongók kipróbálhatják Dom vagány kaszkadőrmutatványait és újrajátszhatják a merész és nagy sebességű üldözéseket a Halálos iramban filmekből. Amikor az utaknak pihenésre van szükségük, a modell kerékállványára támasztva büszke éke lesz a helyiségnek.

LEGO Dodge Charger

Dom kedvenc autójának hiteles másolata ugyanolyan valósághű részletekkel van tele, mint a filmekben. Csakúgy, mint az életnagyságú változatnál, a LEGO® Technic ™ Dom Dodge Chargerének motorháztetője kinyílik, hogy felfedje az ikonikus V8 motort. A rajongók úgy érezhetik, mintha ők maguk is ott lennének Dom mellett a garázsban és együtt szerelnék be a mozgó dugattyúkat, a dupla lengőkar-felfüggesztést, és a kerékcsavart legújabb szerzeményébe, hogy megmutassák az autó legizgalmasabb trükkjeit, és (persze) betegyék a nitro-palackokat a csomagtartóba. Arra az esetre, ha a dolgok túlforrósodnának, akkor a pilótafülkében is van tűzoltó készülék.

LEGO Dodge Charger

A Halálos sorozat áltak ihletett 1:13 arányú LEGO® Technic™ Dom Dodge Chargere szettet 10 év feletti LEGO építők számára tervezték. A szettet március 30-tól lehet előzetesen megrendelni a LEGO.com weboldalon, 2020. április 27-től pedig megvásárolni a világ bármelyik pontján.

Samuel Tacchi, a LEGO® Technic ™ Dom Dodge Chargere szett tervezője elmondta: „A Halálos iramban franchise magas oktánszámú akciói világszerte megragadták az autórajongók szívét és képzeletét. Mindenkit szeretnénk inspirálni, tartozzon bármely korosztályhoz. Arra bátorítjuk őket, hogy fedezzék fel kreativitásukat és építsenek bármit, ami lelkesíti őket. Emellett azt is tudjuk, hogy a LEGO® Technic™ és a bombasiker Halálos iramban franchise rajongói imádják a menő autókat és az adrenalinnal fűtött szórakozást. Közös szenvedélyünk az Unviversal csapatával egészen összehozott minket, miközben azon dolgoztunk, hogy életre keltsük Dom Dodge Chargerét a legapróbb részletekig – ami így majd Halálos iramban rajongók és LEGO® Technic™ építők egész sorát inspirálja majd szerte a világon. ”

LEGO Dodge Charger

You may also read!

Nyári gumi: 2021-es nyári gumi tesztek, a biztonságos közlekedés záloga az alapos felkészülés

A gumiabroncs kiválasztása jelentős hatással lehet a vezetési biztonságára, ezért a BHPgumi munkatársai nagyon fontosnak tartják a döntés előtti

Read More...

A Tesla beszorult a SUV alá, a sofőr az Autopilot rendszert hibáztatja

A fotót nemrégiben osztották meg a Facebook, Tesla Model Y csoportban. A képen egy totálkárosra tört fehér Y modell

Read More...

Hamarosan érkezik az elektromos Citroen e-Berlingo, hét üléssel és 280 kilométeres hatótávval

A Peugeot nemrég dobta piacra a Partner és a Rifter elektromos változatait, most a Citroen is ugyanezt tette és

Read More...