1016 Industries Lamborghini Huracan Evo tuning, jobb, mint a tökéletes

In bemutató
Lamborghini Huracan Evo tuning

Az USA egyik egzotikus autókra szakosodott tuning műhelye az 1016 Industries (www.1016industries.com) bemutatta a Lamborghini Huracan Evo új, utcai versenyautóját. Ezzel egyidejűleg egy kampányba és egy kihívásba is kezdett a tehetősebbek számára, az 1016 egy hónapon keresztül minden eladásának 10%-át az Egészségügyi Világszervezetnek adományozza a koronavírus elleni küzdelem érdekében.

Lamborghini Huracan Evo tuning

Nem volt könnyű a munkájuk a gyárilag tökéletesre sikerült sportkocsival. A feladat célja egyértelműen a súlycsökkentés volt. Az autó első lökhárítóját átszabták és több elemet kicserélték rajta, kapott egy 3,6 kilogrammal könnyebb szénszálból készült motorháztetőt.

Lamborghini Huracan Evo tuning

Az autó oldalát nézve, sokkal agresszívebb a megjelenése az új Evo készletnek köszönhetően. Az olasz szuperautót új első sárvédőkkel látták el, az oldalsó szellőzőnyílásait a Super Trofeo 24 órás Spa-Francorchamps versenykocsi ihlette. Az alkatrészek cseréje nemcsak a látvány miatt történt, az új sárvédő erősebb mint az eredeti és közben 5 kg-ot veszített az autó a tömegéből.

Lamborghini Huracan Evo tuning

A hátsó rész új hátsó diffúzort és egy új rozsdamentes acél kipufogórendszert kapott. Az ügyfelek még tovább finomíthatják a megjelenést, kérhetnek még több szénszál díszítést.

A teljesítményt is fokozták, az 5,2 literes V10-es motort továbbfejlesztették. Extra 20 lóerőt és kicsivel több nyomatékot kapott a szuperkocsi. A növelt teljesítmény: 660 lóerő és 626 Nm.

Lamborghini Huracan Evo tuning

A társaság nem árulta el, hogy az átalakítások után milyen gyors lett az autó. De a gyári Huracán Evo 2,9 másodperc alatt képes 0–100 km/órára kilőni magát és a maximális sebessége meghaladja a 325 km/órát.

You may also read!

Nyári gumi: 2021-es nyári gumi tesztek, a biztonságos közlekedés záloga az alapos felkészülés

A gumiabroncs kiválasztása jelentős hatással lehet a vezetési biztonságára, ezért a BHPgumi munkatársai nagyon fontosnak tartják a döntés előtti

Read More...

A Tesla beszorult a SUV alá, a sofőr az Autopilot rendszert hibáztatja

A fotót nemrégiben osztották meg a Facebook, Tesla Model Y csoportban. A képen egy totálkárosra tört fehér Y modell

Read More...

Hamarosan érkezik az elektromos Citroen e-Berlingo, hét üléssel és 280 kilométeres hatótávval

A Peugeot nemrég dobta piacra a Partner és a Rifter elektromos változatait, most a Citroen is ugyanezt tette és

Read More...