A Ferrari SF90 Stradale is Red Dot díjat kapott

In hír
Ferrari SF90 Stradale

A Ferrari SF90 Stradale a 2020-as Red Dot díjazásán a Legjobbak Legjobbja lett, de díjazták a Ferrari Roma és az F8 Tributo modelleket is.

Ez az elismerés rávilágít arra, milyen kiemelkedő munkát végez a Ferrari Styling Center Flavio Manzoni irányítása alatt, milyen remek dizájnnal látják el az Ágaskodó Lovak modelljeit, és micsoda szimfónia van a forma és funkcionalitás között.

A Red Dot (Piros Pont) díjat 1955-ben hívták életre és az egyik legnagyobb presztízsű elismerés a dizájn világban. A Ferrari 2015 óta 17 Red Dot díjat zsebelt be. A díj történetében egyetlen autógyárnak sem sikerült ennyi díjat szerezni a Ferrarin kívül.

Az SF90 Stradale a Ferrari első plug-in hybrid modellje és egy új fejezet kezdetét jelenti a cég történetében. A modell minden tekintetben extrém és elképesztő teljesítményt, 1000 lóerőt ad le. Egy lóerőnek mindössze 1,57 kg-ot kell mozgatni.

You may also read!

Nyári gumi: 2021-es nyári gumi tesztek, a biztonságos közlekedés záloga az alapos felkészülés

A gumiabroncs kiválasztása jelentős hatással lehet a vezetési biztonságára, ezért a BHPgumi munkatársai nagyon fontosnak tartják a döntés előtti

Read More...

A Tesla beszorult a SUV alá, a sofőr az Autopilot rendszert hibáztatja

A fotót nemrégiben osztották meg a Facebook, Tesla Model Y csoportban. A képen egy totálkárosra tört fehér Y modell

Read More...

Hamarosan érkezik az elektromos Citroen e-Berlingo, hét üléssel és 280 kilométeres hatótávval

A Peugeot nemrég dobta piacra a Partner és a Rifter elektromos változatait, most a Citroen is ugyanezt tette és

Read More...