Airstream Atlas RV lakóautó – elképzelhető, hogy ezzel lemegy a térképről

In bemutató
Airstream Atlas RV lakóautó

Mercedes-Benz Sprinter 3500 az alapja, ennek a luxus lakóautónak. Egy apró guruló otthon, amelyben szeretnénk sok időt eltölteni. Az USA-ban készült luxusautó egy olyan tökéletes gördülőház amivel eljuthat távoli helyekre és élvezni fogja az utazást is.

Airstream Atlas RV lakóautó

Az Atlas egy 2019-es vadonatúj Mercedes Sprinter alvázára épült a legmodernebb stílusban. A vezetőt egy 10,3 colos infotainment kijelző tájékoztatja, a Mercedes legújabb MBUX felületével. Beszereltek légrugókat és feljavították a gyári 3,0 literes turbódízel V6-os motort is.

Airstream Atlas RV lakóautó

Az Airstream teljes karosszériája ezüst színű, a lakórész jól párosul a Sprinter áramvonalas orr részével. A tökéletes párosítás teszi az Atlas-t sokkal komolyabbá, mint a rivális lakóautók, amelyek gyakran merész grafikával próbálják a teherszállító megjelenést takarni.

Airstream Atlas RV lakóautó

A lakórészben mindent megtettek, hogy egy modern luxusház érzetét keltsék. Rejtett síkképernyős TV, konyhasarok, cédrus rakodószekrények és teljes értékű fürdőszoba, nagy zuhanyzóval.

Az atlasz vezető oldalán lévő előugró panel lehetővé teszi, hogy egy kissé tágasabb belső teret kapjanak az utazók, amikor leparkolnak. Az Airstream tervezői ügyesen elrejtettek egy ágyat az elektromosan mozgatható panelba.

Airstream Atlas RV lakóautó

Lehet nappali vagy tágas hálószoba két utazó számára. Az ágy elhelyezése tökéletes helyet kínál a kikapcsolódáshoz és a televíziózáshoz. Ha vendégek érkeznek az ágyat elrejtve egy kényelmes kanapé áll rendelkezésre és helyet lehet foglalni az első ülésekben is, mivel mindkettő elfordul a lakótér felé.

Egy fedélzeti dízelgenerátor és egy 300 wattos napelemes rendszer szolgáltatja az elektromos áramot az Atlasz készülékeinek és a klímaberendezésnek, ha nem egy kiépített campingben parkol. Az Atlas csatlakoztatható kiépített műholdas televízió rendszerhez és Wi-Fi-hez is. Egy kis hűtőszekrény, egy mikrohullámú sütő és egy mély rozsdamentes acélból készült mosogató teszi lehetővé a főzést, de azért ne tervezzen senki hatalmas ünnepi lakomákat.

A fürdőszoba a hátsó részben található a jármű teljes szélességében, teljes méretű zuhanyzóval szerelték. Rengeteg a fából készült szekrény, amely a ruhák és a törölközők tárolására szolgál.

Airstream Atlas RV lakóautó

Ha azokról napokról álmodunk amikor elindulunk és felfedezzük az otthonainktól távoli látnivalókat és utazhatunk egy olyan luxusautóbuszban, mint az Atlas, ki kell ábrándítsuk. Valószínűleg csak álom marad a legtöbb nyaralónak, mivel az Atlasz megdöbbentő, 240 ezer dollárba kerül és Európában még nem kapható.

Forrás: caranddriver

You may also read!

sérült autók Európában

Kiderült, mely autók sérülnek a legritkábban és a leggyakrabban Európában

Használt autó vásárlásakor az egyik legfontosabb cél annak kiderítése, hogy volt-e már balesetes az autó. Miután egy autó karosszériája

Read More...
Tim Gábor

Tim Gábor a sírból hozta vissza a hétvégéjét

A regnáló FIA Swift Cup Europe bajnok Tim Gábor 16 pontos előnnyel várta a bajnokság harmadik hétvégéjét, melyet az

Read More...
Hidrogén hajtású Defender

Hidrogén hajtású Defender prototípust fejleszt a Jaguar Land Rover

A Jaguar Land Rover az új Land Rover Defenderre épülő, hidrogénüzemű (hydrogen fuel cell electric vehicle – FCEV) prototípus

Read More...