BMW Individual Alpina B7

In bemutató
BMW Individual Alpina B7

Az Abu Dhabi Motors tovább folytatja sorozatát, a BMW tuningját is tovább tuningolta. Most egy szemet gyönyörködtető gesztenye bronz metál színű Alpina Bmw 7-est mutatott be.

BMW Individual Alpina B7

Az Alpina legújabb BMW-je a 2021-es B7 Bi-turbo, egy csúcstechnológiájú, nagyon nagy, nagyon gyors és végül nagyon drága luxus kocsi, amely a maga sajátos német módja szerint nagyon különleges.

BMW Individual Alpina B7

Az Abu Dhabi Motors-nál kiállított B7 BMW Individual Chestnut Bronze Metallic fényezésű, amely tökéletesen illeszkedik a kéttónusú Karamell/Coheba Brown bőr belsőhöz.

BMW Individual Alpina B7

Így néz ki egy tökéletes beltér amikor már pár ezer dollár nem számít a végösszegnél.

BMW Individual Alpina B7

Egyelőre az amerikai piac az elsődleges cél, ahol az Alpina B7 xDrive 143 200 dollárba kerül.

Luxus megjelenés mellé jár a luxus teljesítményű motor, amely egy 4,4 literes TwinPower Turbo V8-as egység természetesen BMW xDrive négykerék hajtással. A teljesítmény 608 lóerő, a nyomaték pedig 800 Nm, ez elég ahhoz, hogy nulláról 100 km/órára mindössze 3,5 másodperc alatt katapultálja magát, mielőtt a 330 km/órás végsebességet eléri.

BMW Individual Alpina B7

Természetesen minden elérhető extra beletartozik a fent említett árba. Amivel viszont egyedivé teszik a kocsit, azok a 21 colos Alpina Classic kerekek, amelyekért még 1300 dollárt kell fizetni és ott van a Read Executive Lounge üléscsomag, ami egy 5750 dolláros költség, plusz az Anthracite Alcantara ajtó és műszerfal borítás 1 050 dollárért.

Az összes BMW Individual elemet és az egyedi extrákat beleértve egy 160 000 dolláros exkluzív autót kapunk. Ez már az a szint ahol egy kicsivel többért egy M760i xDrive modellt lehet vásárolni, amely 6,6 literes twin-turbo V12-es motort használ, hozzá kell tenni, hogy a két autó közötti teljesítmény majdnem azonos, de a megjelenés egyedi.

BMW Individual Alpina B7

Forrás: Carscoops

You may also read!

sérült autók Európában

Kiderült, mely autók sérülnek a legritkábban és a leggyakrabban Európában

Használt autó vásárlásakor az egyik legfontosabb cél annak kiderítése, hogy volt-e már balesetes az autó. Miután egy autó karosszériája

Read More...
Tim Gábor

Tim Gábor a sírból hozta vissza a hétvégéjét

A regnáló FIA Swift Cup Europe bajnok Tim Gábor 16 pontos előnnyel várta a bajnokság harmadik hétvégéjét, melyet az

Read More...
Hidrogén hajtású Defender

Hidrogén hajtású Defender prototípust fejleszt a Jaguar Land Rover

A Jaguar Land Rover az új Land Rover Defenderre épülő, hidrogénüzemű (hydrogen fuel cell electric vehicle – FCEV) prototípus

Read More...