Az INKAS által páncélozott Infiniti QX80

In bemutató

A torontói székhelyű, Inkas cég arról ismert, hogy páncélozott járműveket gyárt.

Nem ismeri a határokat, de ha szükséges a legnehezebb helyzetekben keményen lép fel és elfogad minden kihívást, ellenáll a puskagolyóknak és kézigránátoknak.

páncélozott Infiniti QX80

A 2014-es év névváltoztatást hozott az Infiniti választékában. A korábban QX56 mostantól QX80 és nyugodtan mondhatjuk, hogy ennek a járműnek nem csak a jelvényén lévő számok növekedtek. Az Armored Infiniti QX80 egy nagyon tágas, hétüléses golyóálló SUV, amely bármilyen helyzetben képes lesz az utasokat megvédeni.

páncélozott Infiniti QX80

A páncélozott SUV-ot azoknak fejlesztették ki, akik különleges életvitelük miatt igénylik ezt a szintű védelmet, de szükségük van a rendkívüli motorerőre és a megbízható védelemre. A hatalmas terepjáró 5,6L V8-os motorral érkezik, amely 400 lóerős és fantasztikus terepjáró képességekkel rendelkezik.

páncélozott Infiniti QX80

Az Inkas BR6 besorolású páncélozottsága elég komoly szintű, akár két DM51 kézi gránátnak képes ellenállni, amelyek egyidejűleg robbannak. Ami a lövedékeket illeti a 7,62 mm-es támadó puskák, például az AK-47-ből érkező lövések elhalnak az teljes utastér védelemnek köszönhetően és a többrétegű ablaküvegeknek.

páncélozott Infiniti QX80

A QX80 támadásvédelme itt nem áll meg. Az akkumulátor és az elektronikus vezérlőmodul külön védelemben részesül, míg az ajtópántok, a felfüggesztés és az egyéb kritikus szerkezeti pontok mind megerősítve vannak, hogy ellenálljanak bármilyen támadásnak. Természetesen a gumiabroncsokat sem hagyták védelem nélkül. A védelem kiegészült vészvilágítási rendszerrel, különleges figyelemfelkeltő szirénával. Intercom rendszert és saját tűoltó berendezést és erősített fékekt szereltek a kocsiba.

páncélozott Infiniti QX80

Az Inkas-Armoured Infiniti QX80 ára nem szerepel a weboldalon, de arra számítani kell, hogy drága.

 

Forrás: Inkas

You may also read!

F1 - Lebegő csődök

F1 – Lebegő csődök és kivonulások

A világ legnézettebb autós versenysorozata mostanában komoly átalakuláson megy keresztül. Ha ez nem lenne elég, a 2020-as idényben még

Read More...
Tervezz álomautót fagylaltért

Tervezz álomautót, fagylalt lesz a jutalom!

Május utolsó vasárnapján rajzaikkal is fizethetnek a gyerekek. Minden alkotás egy gombóc fagylaltot ér Balatonfüred egyik legjobb cukrászdájában. A gyereknapi

Read More...
új Santa Fe első képe

A Hyundai Motor egy pillantást engedett az új Santa Fe-re

Az új Santa Fe első képe a SUV masszív, mégis szupermodern kialakításáról árulkodik. A koreai gyár először kínálja a modellhez

Read More...

Leave a reply: