Szinte új Ford GT

In hír
Ford GT vadonatúj állapotban

A 2018-as gyártású, alacsony futásteljesítményű Ford GT-t a Mecum Auctions értékesíti az Indy 2020 rendezvényen, július 10-18 között.

Ez a GT soha nem volt még forgalomba helyezve, vagyis aki megnyeri a licitcsatát, ő lesz az első tulajdonosa ennek a gyöngyszemnek.

Ford GT vadonatúj állapotban

Ez a lehetőség tökéletesen megfelel azok számára akik szerepelnek a GT várólistáján, de nem hajlandók fizetni úgynevezett prémium felárat, hogy előrébb kerüljenek a sorban. A kilométeróra mindössze 55 km-et (34 mérföldet) mutat ami azt jelenti, hogy valószínűleg egy garázsba volt bezárva, mert nem lehetett eladni, amíg a Forddal kötött kétéves értékesítési szerződés lejárt, majd ezután a megrendelő nem vette át a kocsiját.

Ford GT vadonatúj állapotban

A középmotoros szuperautó vörös színű, fehér versenycsíkokkal. Festékvédő fóliával borították a külsejét. A 10 küllős versenykerekeket titán csavarok rögzítik az autóhoz és Michelin Pilot Sport Cup 2 gumiabroncsokon gurul.

Ford GT vadonatúj állapotban

A GT belsejébe egy Sparco Alcantara szénszálas versenyző ülést szereltek, szénszálas cockpit-tal. A szuper sportkocsinak egy 10 colos digitális műszerfala és egy 6,5 colos infotainment kijelzője van, amely navigációt és Bluetooth-ot tartalmaz.

Ford GT vadonatúj állapotban

A Ford GT hajtóműve egy 3,5 literes dupla turbós EcoBoost V6 versenymotor, amely 647 lóerőt és 745 Nm nyomatékot hoz létre, hét sebességes váltóval szerelve. A GT mindössze 3 másodperc alatt eléri a 100 km/órát és a végsebessége 348 km/óra.

A Mecum Auctions nem készített előzetes értékbecslést az aukció előtt, de nem lenne meglepő, ha több mint egymillió dollárért találna gazdára.

 

Forrás: Carscoops

You may also read!

Berta Benjamin F4

F4-es Dávid az F3-as Góliátok között

Bár a Gender Racing Dávidját Berta Benjáminnak hívják, de az ősi bibliai történetet majdnem teljesen tökéletesen ültette át a

Read More...
Skoda Fabia

Itt a 4. generációs Skoda Fabia

A Skoda Fabia 22 éve indult hódító útjára és nagyon sikeres modellnek mondható. Ez már a negyedik generáció. A

Read More...
bővül a GreenGo

Két országban bővíti flottáját a GreenGo

Új, Skoda Citigo e iV elektromos autókkal bővül a GreenGo hazai és prágai flottája. Azért éppen ezzel a modellel,

Read More...