A Hofele fényűző magasságba emeli a Mercedes GLS-t – Hofele Mercedes GLS

In bemutató
Hofele Mercedes GLS

A Hofele német tuningcég nemrég mutatta be, hogy alakítja tökéletessé a Mercedes-Benz GLS-t, amelyet Ultimate HGLS-nek neveznek.

Hofele Mercedes GLS

Megjelenésében keveredik a gyári GLS és az ízléses Mercedes-Maybach GLS.

Az autó elején található egy normál GLS hűtőrács, de egy nagy Hofele logóval van szerelve a normál háromágú csillag helyett. A hatalmas méretű autó krómkerék szetten gördül és kéttónusú, fekete és ezüst fényezéssel teszik kellemessé a megjelenését.

Hofele Mercedes GLS

A beltér az a hely, ahol az igazi akció zajlik. Azonnal felhívja a figyelmet a szép fehér bőr ülés fekete szegéllyel. A fehér színvilág az ajtópaneleken folytatódik, közben a tető gyönyörű fehér Alcantara-val van bevonva.

Hofele Mercedes GLS

A hátsó ülésen ülők egy sor egyedi, különlegesen puha nyakpárnát is kapnak. A Hofele az Ultimate HGLS-t padlóját mély szövésű báránygyapjú szőnyegekkel borította.

Hofele Mercedes GLS

Nem állnak rendelkezésre az Ultimate HGLS árazási adatai, de valószínűleg olcsóbb, mint a Mercedes-Maybach GLS 600, amely körülbelül 200 000 dollárnál kezdődik az Egyesült Államokban.

Hofele Mercedes GLS

Valóban a Maybach szintjére emelkedik luxusban a Hofele és még egy kicsit a motorhoz is hozzápiszkáltak. Egy 4,0 literes, dupla turbós V8-as motor hajtja a luxus terepjárót, amely 550 lóerős és 730 Nm teljesítményt nyújt a kiegészült 48 voltos EQ Boost rendszerrel, amely további 22 lóerőt és 250 Nm nyomatékot ad az erőgépnek.

 

Forrás: Carscoops

You may also read!

hotrod

Európa legdurvább tuning építése az UNIX-AMTS 2024-en!

Exkluzív dupla premier Budapesten, a Hotrod Hangar csapatával Az AMTS szervezői minden évben igyekeznek olyan autókat kiállítani, ami a látogatókból

Read More...
Morris Nomad

Morris Nomad

A Morris Nomad egy olyan autó, amelyet a Leyland Australia gyártott az ausztrál piacra 1969 és 1972 között. Ez

Read More...
elektromos Toyota pickup

Beszállhat az elektromos pickupok versenyébe a Toyota

Belső források szerint elképzelhető, hogy nagyméretű elektromos platós haszonjármű fejlesztését tervezi a Toyota. A jelek egyelőre csak áttételesek, de

Read More...
Verified by MonsterInsights