Liberty Walk Widebody az őrült Toyota Supra tuning

In bemutató
Toyota Supra tuning

Kicsit finomnak találja az új Toyota Supra megjelenését? Akkor valószínűleg szüksége van egy vad, új külsőre. A Japánban működő tuninggarázs tudja a megoldást, hogy mivel tűnjön ki a tömegből.

Toyota Supra tuning

A Liberty Walk a felelős ezért a karosszériakészletért és nemrégiben elindította a Supra-hoz kapható széleskörű csomagját, amely nem csak Japánban és az Egyesült Államokat érhető el, hanem a világ számos pontján is.

Toyota Supra tuning

Előre szinte a földig leérő spoilert tettek, amely a Supra-nak félelmetes, széles megjelenést biztosít az úton. A Liberty Walk módosította a motorháztetőt és küszöböt, amely a hátsó kerék ívben folytatódik így illeszkedve az első sárvédő kiszélesített részéhez.

Toyota Supra tuning

A vadítás befejezése az egyedi diffúzor és a toronymagas hátsó szárny, amely véleményünk szerint illik az autó megjelenéséhez.

Ne felejtse el, hogy a teljes kasztnikészlet megvásárlása nem olcsó. Az Egyesült Államokban a vásárlóknak 14 850 dollárt kell kiköhögniük a teljes csomagért, de ha üvegszálból készül 15 950 dollár, ha viszont könnyű szénszálból készült elemeket szeretné és az új motorháztetőt, úgy 19 030 dollártól szabadulhat meg. Ez a karosszériakészlet fényezés nélkül nagyjából egyharmada a Toyota Supra árának.

Toyota Supra tuning

A 2021-es modellévre frissített Supra a 3,0 literes turbófeltöltéssel ellátott motorja, 382 lóerős és 499 Nm nyomatékot ad le.

 

Forrás: Carscoops

You may also read!

Már épül az új présüzem a Mercedes-Benz kecskeméti gyárában

Megkezdődtek a Mercedes-Benz új présüzemének építési munkálatai Kecskeméten. A gyár második présüzemében a tervek szerint 2022-ben kezdődik meg a

Read More...

Nyári gumi: 2021-es nyári gumi tesztek, a biztonságos közlekedés záloga az alapos felkészülés

A gumiabroncs kiválasztása jelentős hatással lehet a vezetési biztonságára, ezért a BHPgumi munkatársai nagyon fontosnak tartják a döntés előtti

Read More...

A Tesla beszorult a SUV alá, a sofőr az Autopilot rendszert hibáztatja

A fotót nemrégiben osztották meg a Facebook, Tesla Model Y csoportban. A képen egy totálkárosra tört fehér Y modell

Read More...