A Volkswagen ID.3 szállítása nyár végén kezdődik

In elektromos autók
Volkswagen ID.3

A Volkswagen bejelentette a régóta várt teljesen elektromos ID.3 1ST limitált szériás bevezető modell kiadásának pontos részleteit, amelyet 2019 vége óta gyártanak, de szoftver gondok miatt akadozik a gyártás. A legfrissebb hírek szerint szeptember elején kezdődnek a kiszállítások.

Volkswagen ID.3

Az első e-autók 2020 nyár végén érkeznek a szalonokba, amelyet a gyártó megígért. A modell körüli bonyodalmak mutatják, mekkora kihívást jelent a Volkswagen számára, hogy forgalomba állítsa forradalmian új autóját, az első a Modular Electric Drive Toolkit (MEB) alapján.

Az 1ST bevezető kiadásra (30 000 darab, ára 40 000 eurónál kezdődik Németországban) a megrendeléseket június 17-től fogadják.

Volkswagen ID.3

Mivel az első autók a szállításkor nem lesznek teljesen készen, a szoftverek nem működnek tökéletesen, a Volkswagen két lehetőséget kínál a vásárlóknak:

A szállításnak a lehető leggyorsabban meg kell történnie, de két fontos digitális funkció (az App Connect funkció és a távolságtartó funkció a head-up kijelzőn) nélkül kerül átadásra, amelyeket 2021 elején frissítenek. A problémák kezelése érdekében vagy ingyenes VW tagságot kínál a Mover Clubban, amely “lehetővé teszi a közvetlen interakciót a Volkswagen-nel” vagy különféle vevői előnyöket kínál a vásárlónak.

A hibátlan funkcióval ellátott autók szállítása 2020 negyedik negyedévében várható.

Volkswagen ID.3

“Az ID.3 megrendelői, akik kissé türelmesebbek és a második lehetőséget választják a vásárlási szerződés megkötéskor, jobban járhatnak. A 2020 végére halasztott autó átvétellel a későbbi verzió már minden funkcióval fel lesz szerelve, amelyek hibátlanul működnek. ”

Volkswagen ID.3 1ST specifikációk:

A WLTP 420 km;

58 kWh/62 kWh akkumulátor (nettó/összesen);

0-60 km/óra gyorsulás: 3,4 másodperc;

150 kW-os és 310 Nm nyomatékú villanymotor;

DC gyors töltés akár 100 kW-ig;

11 kW (háromfázisú) fedélzeti töltő;

rögzített konfigurációk (fényezés és a jármű belső színe).

 

Forrás: insideevs.com

You may also read!

Berta Benjamin F4

F4-es Dávid az F3-as Góliátok között

Bár a Gender Racing Dávidját Berta Benjáminnak hívják, de az ősi bibliai történetet majdnem teljesen tökéletesen ültette át a

Read More...
Skoda Fabia

Itt a 4. generációs Skoda Fabia

A Skoda Fabia 22 éve indult hódító útjára és nagyon sikeres modellnek mondható. Ez már a negyedik generáció. A

Read More...
bővül a GreenGo

Két országban bővíti flottáját a GreenGo

Új, Skoda Citigo e iV elektromos autókkal bővül a GreenGo hazai és prágai flottája. Azért éppen ezzel a modellel,

Read More...