A 2021-es vadonatúj Nissan X-Trail jövő héten mutatkozik be

In hír

A Nissan legújabb X-Trail (USA-ban Rogue) terepjáróját jövő héten, június 15-én, hétfőn mutatják be. Az új modell tiszteletben tartja az autógyártó legújabb tervezési filozófiáját, sportosabb stílus a legmodernebb belsővel.

Az igazat megvallva, már tudtuk mire számíthatunk az autó külsejével kapcsolatban, miután elkezdték az első prototípusok tavalyi nyilvános tesztelését. Álca nélkül pontosan látni engedték az autót és a közelmúltban egy sor hivatalos fotó árasztotta el az online magazinokat, semmit sem hagyva a képzeletre.

Ez nem azt jelenti, hogy nem csodálhatjuk meg a formatervezést, mivel ez határozott előrelépés a japán autógyártó korábbi modelljeihez. Az új X-Trail osztott fényszórókkal, egy kiemelkedő V-Motion hűtőráccsal és az ajtóra szerelt tükrökkel rendelkezik. Az autó legérdekesebb részlete a lebegő A-oszlop.

Az új Nissan belsejében egy sportos kormánykerék, egy teljesen digitális mérőcsoport és a műszerfal közepére szerelt infotainment kijelző található, ami nagyon praktikus. A klímaberendezés kapcsoló berendezése alatta van és nincs beágyazva a kijelzőbe, ami egy kiváló gyakorlatias megoldás.

A középkonzol tartalmaz egy kis váltógombot és egy forgóválasztót a terepezés beállításához. A felhasznált anyagok minőségének jónak kell lennie, mint azt megszokhattuk a nagyobb Nissan modelleknél.

A vadonatúj SUV benzin és a Renault-tól származó dízel motorokkal lesz kapható (csak benzin az Egyesült Államokban és mindkettő Európában).

 

Forrás: Carscoops

You may also read!

Nyári gumi: 2021-es nyári gumi tesztek, a biztonságos közlekedés záloga az alapos felkészülés

A gumiabroncs kiválasztása jelentős hatással lehet a vezetési biztonságára, ezért a BHPgumi munkatársai nagyon fontosnak tartják a döntés előtti

Read More...

A Tesla beszorult a SUV alá, a sofőr az Autopilot rendszert hibáztatja

A fotót nemrégiben osztották meg a Facebook, Tesla Model Y csoportban. A képen egy totálkárosra tört fehér Y modell

Read More...

Hamarosan érkezik az elektromos Citroen e-Berlingo, hét üléssel és 280 kilométeres hatótávval

A Peugeot nemrég dobta piacra a Partner és a Rifter elektromos változatait, most a Citroen is ugyanezt tette és

Read More...