Az e-Golf nem készül el magától, a megrendelő segíthet összeszerelni

In elektromos autók

A drezdai Volkswagen autógyár újfajta élményt kínál a látogatók számára az e-Golf összeszerelése közben.

Az e-Golf vásárlók pontosan nyomon követhetik autójuk készítésének minden részletét, a megrendelést követően az ügyfelek még közelebb kerülhetnek az EV gyártási folyamataihoz. Az új „Mach-Mit” gyártási program lehetővé teszi számukra, hogy egy ideig kísérjék a saját autójukat a gyártósor mellet.

A Volkswagen cég alkalmazottainak irányítása mellet a látogatók akár öt különböző állomáson is segíthetnek az összeszerelés közben. Például az e-Golf logót saját maguk helyezhetik fel, az erőátviteli rendszer és az autótest úgynevezett „házasítása” közben jelen lehetnek, a hátsó lámpákat beszerelheti a helyére, valamint a hűtőt behelyezheti a karosszériába és a hűtőrácsba illesztheti a márka jelvényt.

A VW 2021-től tervezi, hogy az ID.3 gyártásánál is kínál segédkezési lehetőséget. A látogatható gyár tavaly év elejétől kínálja a lehetőséget az e-Golf vásárlóknak, hogy személyesen megtekinthessék saját kocsijuk gyártását.

„Az elektromos autó vásárlók számára nyújtott állami támogatások sikere után most lehetőséget adunk ügyfeleinknek, hogy testközelből megtapasztalják az elektromos mobilitást és saját maguk is közreműködhessenek a gyártásban. Ez az élmény rendkívül különleges az autóiparban ”- mondta Jens Schlender, a gyár vezetője.

A „Mach-Mit” gyártási lehetőségre a nyilvános gyárban hétfőtől péntekig délelőtt és délután 2,5 órában van lehetőség és biztonsági óvintézkedések betartásával csoportonként legfeljebb négy látogatóra korlátozódhat. A gyárlátogatás 215 € fejenként, amely tartalmaz idegenvezetést a termelési és kiállítási területen, valamint egy üdvözlő italt. A segédkezők látogatásuk napján 10% kedvezményt kapnak az autógyár üzletében található összes cikkre.

 

Forrás: Carscoops

You may also read!

Nyári gumi: 2021-es nyári gumi tesztek, a biztonságos közlekedés záloga az alapos felkészülés

A gumiabroncs kiválasztása jelentős hatással lehet a vezetési biztonságára, ezért a BHPgumi munkatársai nagyon fontosnak tartják a döntés előtti

Read More...

A Tesla beszorult a SUV alá, a sofőr az Autopilot rendszert hibáztatja

A fotót nemrégiben osztották meg a Facebook, Tesla Model Y csoportban. A képen egy totálkárosra tört fehér Y modell

Read More...

Hamarosan érkezik az elektromos Citroen e-Berlingo, hét üléssel és 280 kilométeres hatótávval

A Peugeot nemrég dobta piacra a Partner és a Rifter elektromos változatait, most a Citroen is ugyanezt tette és

Read More...