A Ford ingyenes okostelefon szolgáltatást ad az európai autóvásárlóinak

In elektromos autók, hír

A Ford most egy megújított telefonos autóalkalmazást kínál ingyenesen az európai ügyfeleik számára, lehetővé teszik számukra, hogy okostelefonjukról számos funkciót figyeljenek és irányítsanak az autóban.

Az ajánlat a FordPass Connect modemmel felszerelt új és a csatlakozásra alkalmas meglévő modellekre vonatkozik. Olyan szolgáltatásokat tartalmaz, mint például a jármű műszaki állapotának megőrzése, üzemanyag- és olajszintjének és az EV funkcióknak az ellenőrzése, valamint ajtók zárása/nyitása, FordPass mobilalkalmazásán keresztül.

Korábban a Ford ezeket a szolgáltatásokat az új járművek vásárlóinak kétéves próba előfizetés keretében, 99 euróért kínálta, de a társaság most lemond a fent említett telefonos szolgáltatások előfizetési díjairól.

A FordPass alkalmazással a járművezetők kezelhetnek számos hasznos funkciót, mint például a jármű motorjának távoli indítása (kizárólag automata sebességváltóval felszerelt modellek esetén), valamint a klímaberendezés működtetése indulás előtt. Az alkalmazás megmutatja a jármű pontos helyét is, push értesítéseket és alkalmazáson belüli riasztásokat küldhet, például alacsony gumiabroncs nyomás vagy kiégett izzó esetén.

 

Az elektromos modellek, például az új Kuga Plug-In Hybrid tulajdonosai további funkciókat használhatnak. A szokásos akkumulátor töltöttségi szint és az EV tartomány adatai mellett a FordPass alkalmazás a töltés ütemezésekor tájékoztathatja a tulajdonosokat a csúcsidőn kívüli villamosenergia-tarifákról, a töltés ideje alatt felmelegíti vagy lehűti az utasteret, miközben a jármű csatlakoztatva van, nem csökkentve ezzel a maximális vezetési távot.

“Mostantól Európában Fordot vásárló minden ügyfél részesülhet a kiegészítő, összekapcsolt járműszolgáltatásokból származó előnyökből – ez fontos része annak, hogy teljesítsük az intelligens járművek az intelligens világ számára történő ígéretet” – mondta Richard Bunn, a FordPass európai igazgatója.

Forrás: Carscoops

You may also read!

Nyári gumi: 2021-es nyári gumi tesztek, a biztonságos közlekedés záloga az alapos felkészülés

A gumiabroncs kiválasztása jelentős hatással lehet a vezetési biztonságára, ezért a BHPgumi munkatársai nagyon fontosnak tartják a döntés előtti

Read More...

A Tesla beszorult a SUV alá, a sofőr az Autopilot rendszert hibáztatja

A fotót nemrégiben osztották meg a Facebook, Tesla Model Y csoportban. A képen egy totálkárosra tört fehér Y modell

Read More...

Hamarosan érkezik az elektromos Citroen e-Berlingo, hét üléssel és 280 kilométeres hatótávval

A Peugeot nemrég dobta piacra a Partner és a Rifter elektromos változatait, most a Citroen is ugyanezt tette és

Read More...