Carlex Design Mercedes-AMG G63 Yachting Edition, nem egy átlagos autó

In bemutató

Idén a lengyel tuningcég már készített egy hasonló autót, de a Carlex Design most egy még látványosabb új projektet fejezett be, amelynek szintén egy Mercedes-AMG G63 az alapja, Yachting Limited Edition néven.

A társaság valós fényképeket adott ki az első kész járműről, amelyet már eljuttatott ügyfélének Dubaiba, az Egyesült Arab Emírségekbe. Ahogy a neve is sugallja, a G 63 Yachting Limited Edition a luxusjachtok ihletéséből származik „a luxus és a tengeri stílus szerelmeseinek” készült.

A legtöbb frissítés az utastérben történt, de mielőtt megnéznénk, érdemes megemlíteni, hogy a külső is megváltozott.

A leglátványosabb változás a kéttónusú fényezés, amely egy szatén fekete felsőt ötvöz az alsó rész, sarki fehér vagy szálcsiszolt ezüst színével. Az autón mindenhol szálcsiszolt felületeket találunk, beleértve a 22 colos saját tervezésű kerekeit és az egyedi pótkerék burkolatot.

Mint a legtöbb Carlex alkotásnál, a Mercedes-AMG G63 Yachting Limited Edition is a belsővel kápráztatja el az autók szerelmeseit. Két féle tengeri változatban kapható. Az egyik kombinálja a tört fehér bőrt Alcantara-val, a másik a sötét konyakbőrt. A választott belső kialakítástól függetlenül az üléseket a fényes szélhímzés díszíti, míg a padlót finom fa borítja. A fadíszítést a kormányra, a műszerfalra és az ajtópanelekre is fel lehet szerelni.

Nincsenek motor teljesítmény módosítások, de a Mercedes-AMG G63-nak aligha van szüksége ezekre. Az eredeti gyári biturbó 4,0 literes V8-as motorral, 585 lóerővel és 850 Nm nyomatékkal kapja meg a vásárló. Ez a teljesítmény elegendő ahhoz, hogy az AMG illesztőprogrammal 4,7 másodperces gyorsulást produkáljon 100 km/órára és az elektronikusan limitált 240 km/órás maximális sebességet lehessen garantálni.

Forrás: Carscoops

You may also read!

Az ARES Design készítette ezt a szexi, kabrió kétajtós Tesla-t

A nyitott kétajtós Tesla Model S valóban létezik, az ARES Design készítette ezt az eszméletlen megjelenésű Tesla-t.  Egy magánszemély

Read More...

Az elektromos járművek értékesítése Romániában folyamatosan rekordokat dönt

Ez a nagymértékű növekedés is alig több mint 2800 új EV-t jelent, de a világjárvány ellenére ez figyelemreméltó javulás. A

Read More...

Csúnyán elbukott az ADAC teszten az olcsó kínai EV, ha fontos a biztonság kerülje el messziről

Az ADAC töréstesztje megmutatja, hogy miért kell messziről elkerülni, a SUDA SA01 kínai elektromos autót. Az ADAC videóüzenetéhez nem szükséges

Read More...