David Beckham volt autója az 1988-as Aston Martin V8 Volante 550 000 dollárért kerül eladásra

In hír, Téma

Rajong a klasszikus Aston Martin-okért, van-e elég pénze, hogy a szenvedélyét kielégítse? Akkor most érdemes megnézni ezt a V8 Volante-t, amely korábban David Beckham autója volt.

A visszavonult labdarúgó sztár, aki a Manchester United, a Real Madrid, az LA Galaxy és a PSG csapatában játszott, 2003-ban vásárolta meg ezt a kabriót amellyel sokszor láthatták London utcáin. Annyira szerette az angol luxus kocsit, hogy Spanyolországba magával vitte, amikor szerződést kötött a Real Madrid-al.

Az autó 1988-ban mélyvörös fényezéssel készült klasszikus Aston krémbőr belsővel és diófa betétekkel. A hajtómű egy 423 lóerővel rendelkező V8-as, amely mindössze 5,2 másodperc alatt 100 km/órára gyorsul és képes a 270 km/óra végsebesség elérésére. Az autó különlegessége az X Pack motor, amely több erőt adott a kerekeknek és a hangosabb kipufogórendszer.

Beckham 15 évig tartotta a gyönyörű V8 Volante-t, amelyről úgy tudjuk, hogy a focista 78 hasonló autókülönlegességből álló gyűjteményének az egyike volt, mielőtt eladta 2018-ban. Ezt az autót új kora óta tökéletesen karbantartották, még a 2020-as londoni klasszikus autós show-n is bemutatták februárban a járvány kitörése előtt.

Most, az Aston Martin Works értékesíti az AutoTrader-en, leendő tulajdonosa megveheti egy szemérmetlenül izgalmas 445 000 font (550 000 dollár) kifizetésével. Ez egy fix ár, de a megfelelő autógyűjtő számára kitűnő vétel lehet, ha figyelembe vesszük a gyártmányt, a modellt, tökéletes állapotot, a híresség kötődését és a 12 hónapos klasszikus autógaranciát.

 

Forrás: Carscoops

You may also read!

Nyári gumi: 2021-es nyári gumi tesztek, a biztonságos közlekedés záloga az alapos felkészülés

A gumiabroncs kiválasztása jelentős hatással lehet a vezetési biztonságára, ezért a BHPgumi munkatársai nagyon fontosnak tartják a döntés előtti

Read More...

A Tesla beszorult a SUV alá, a sofőr az Autopilot rendszert hibáztatja

A fotót nemrégiben osztották meg a Facebook, Tesla Model Y csoportban. A képen egy totálkárosra tört fehér Y modell

Read More...

Hamarosan érkezik az elektromos Citroen e-Berlingo, hét üléssel és 280 kilométeres hatótávval

A Peugeot nemrég dobta piacra a Partner és a Rifter elektromos változatait, most a Citroen is ugyanezt tette és

Read More...