A Honda e és a CBR1000RR-R Fireblade SP is bekerült a Red Dot Design múzeumába

In hír
Honda e díj

A Honda e idén elnyerte a Best of the Best díjat, mely a Red Dot zsűritől a legmagasabb elismerés. A CBR1000RR-R Fireblade SP gyorsasági motorkerékpár pedig a kétkerekűek között bizonyult a legjobbnak.

A két jármű elismertségét tovább fokozták azzal, hogy bekerültek a Red Dot Design múzeum kiállításába és egy éven keresztül megtekinthetőek.

Peter Zec, a Red Dot Design alapítója és elnök-vezérigazgatója elmondta: „A Honda e nem egyszerű jármű, sokkal több annál. A Red Dot: Best of the Best 2020 díjat kapta meg, ami nem csoda, hiszen már az első pillanatban lenyűgözte a zsűrit, s minél közelebbről ismertük meg, annál biztosabb volt, hogy ez a modell lesz a kiválasztott. A Honda hihetetlen érzékkel és mélyre ható kutatói, illetve fejlesztői munkával adott választ a városi közlekedés problémáira. Úgy gondolom, hogy a Honda e afféle paradigmaváltás: nem csak az e-mobilitásról beszélünk, hanem a digitális világ új megoldásairól és a Honda újdonsága tökéletesen illik ebbe a képbe. Egy igazi okos eszköz, ami összeköti az otthont a mobilitással és messze túlmutat a képzelet határán. Nem tudnék még egy autót mondani, ami jelenleg képes erre.”

A másik díjazott, a CBR1000RR-R Fireblade SP tervezésekor a „Versenyre született” jelmondatot tartották szem előtt. Hogy annak  milyenségéről döntsenek, nagy segítség volt, hogy egy profi motorversenyző is van a a 40 tagú zsűriben. Így nem csak a külső, hanem a menetteljesítmény, vezethetőség alapján is döntöttek.

You may also read!

Nyári gumi: 2021-es nyári gumi tesztek, a biztonságos közlekedés záloga az alapos felkészülés

A gumiabroncs kiválasztása jelentős hatással lehet a vezetési biztonságára, ezért a BHPgumi munkatársai nagyon fontosnak tartják a döntés előtti

Read More...

A Tesla beszorult a SUV alá, a sofőr az Autopilot rendszert hibáztatja

A fotót nemrégiben osztották meg a Facebook, Tesla Model Y csoportban. A képen egy totálkárosra tört fehér Y modell

Read More...

Hamarosan érkezik az elektromos Citroen e-Berlingo, hét üléssel és 280 kilométeres hatótávval

A Peugeot nemrég dobta piacra a Partner és a Rifter elektromos változatait, most a Citroen is ugyanezt tette és

Read More...