Átadták az első Polestar 2 EV-t Svédországban

In elektromos autók

A szállítás folyamatos és megkezdődtek az átadások Európában és Kínában. Észak-Amerikában is hamarosan érkeznek a vásárlókhoz a kocsik.

A Polestar megerősítette, hogy az első európai vásárló már megkapta az új autóját, az átvételre a svédországi göteborgi globális központjában került sor, amelyről néhány fotót is közöltek.

Az első P2 szállítmányok júniusban érkeztek Európába és hamarosan megjelennek a piacokon. Egyelőre Norvégiában, majd Németországban, Belgiumban, Hollandiában és az Egyesült Királyságban, végül pedig Svájcban és Észak-Amerikában kerül sor a megrendelések teljesítésére. A szállítások Kínában is folyamatban vannak.

Az első vásárló, Sture Stensson miután megkapta az autót így reagált:

„Megrendeltem a Polestar 2-t az első indulási napon. Ez az első elektromos autóm, mert napelemeket szereltettem fel a tetőre, hogy otthon egyszerűen feltölthessem. Elolvastam az összes nagyszerű ismertetőt nyomtatott formában és az interneten. Több új autót vettem már az évek során, de eddig ez a legizgalmasabb pillanat.

A márka eddig 14 Polestar bemutatótermet nyitott Kínában, Európában és Észak-Amerikában. 2020 végéig 50 autószalon megnyitása a terv.

A Polestar 2-t 2020 márciusa óta egy óriás gyártóüzemben készítik a kínai Luqiao-ban.

Thomas Ingenlath, a Polestar vezérigazgatója elmondta:

„Nagyon büszke vagyok az egész csapatra. Hatalmas eredmény, hogy legyőzzük a globális világjárvány okozta termelési és logisztikai kihívásokat, és hogy ezt a terméket eljuttassuk ügyfeleinkhez. A sajtó reakciója hihetetlen lendületet adott, mert valódi munka van a Polestar 2 megépítése mögött. ”

Forrás: insideevs

You may also read!

A Tesla tulajok szerint könnyen becsapható az autopilot rendszer

Az autós magazin aggodalma teljesen jogos, ők sem gondolták, hogy mennyire egyszerű kijátszani az autó védelmi rendszerét. Az NHTSA és

Read More...

Árverésen egy LaFerrari, 3 millió dollár feletti árat várnak

Eladásra kínálják ezt az alig használt 2014-ben gyártott Ferrari LaFerrari sportautó ritkaságot. Jelenleg a washingtoni Bellevue-ban várakozik egy méregdrága

Read More...

A 2021-es VW Polo megfiatalodik LED világítást, digitális műszereket és nagyautós biztonsági technikát kap

A Volkswagen Polo óriás a kisautók között. Az 50 éve tartó sikere alatt több mint 18 millió eladott példánynál

Read More...