Sylvester Stallone Cadillac Escalade ESV-je 350 000 dollárért eladó

In Téma

Miután Tom Brady ( amerikai-futball játékos) a közelmúltban 300 000 dolláros áron eladta Cadillac ESV-jét, Sylvester Stallone követi a példáját, ugyanezt csinálja extra hosszú SUV-jával. Véletlen (vagy sem) ugyanazok a szerelők építették át a kaliforniai Becker Automotive Design cégnél. Sly luxus Cadillac-je jelentősen drágább, a kért ár 350 000 dollár, amely az eredeti 409 000 dollárhoz képest lényegesen kevesebb.

Mintha az eredeti, gyári Escalade ESV nem volna elég nagy, a tengelytávot további 50 centiméterrel meghosszabbították, hogy egy bőrrel kibélelt luxus utasteret hozzanak létre. Figyelembe véve a SUV árát, nem meglepő, hogy a belső térben minden luxus megtalálható, beleértve a 109 cm TV-t is, amely elválasztóként szolgál az első ülések és a hátsó utasrész között.

Az Escalade minden bizonnyal kényelmesebb, mint a Rambo Lambo (Lamborghini LM002), mivel minden kényelmi extrát tartalmaz, a fa furnérozású összecsukható asztaloktól az elektromos ablakfüggönyökig. A 7.1-es hangrendszer és a 12 colos képernyők csak ráadás az utasok számára. A kilométerórája mindössze 1000 mérföldet (1609 kilométer) mutat, nem csoda, hogy a hatalmas Escalade ESV csúcsminőségű állapotban van, mivel a 74 éves színész ezt a kocsit alig használta.

A Becker Automotive Design szerint Stallone közvetlenül részt vett a SUV belső kialakításának folyamatában. A jármű hirdetési oldalán található egy idézet, magától a szupersztártól:

„Élveztem a luxusbelső kialakítását Howard Beckerrel. A fedélzeti elektronika és a vezetési minőség felülmúlhatatlanok. Remélem, hogy az új tulajdonos évekig használja ezt a szenzációs módon kivitelezett Becker Cadillac ESV-t. Megrendeltem egy meghatározott célra a Becker ESV-t, de az igényeim a közelmúltban megváltoztak és már nincs szükségem erre a gyönyörű járműre.”

Annyira lenyűgöző, amennyire az építése lehetett, a 350 000 dollár nem kevés, mivel pontosan ötször annyiba kerül, mint egy alap Escalade ESV. Ezen felül hamarosan megjelenik egy új Escalade Stretch Vehicle (az ESV jelentése), és biztosak lehetünk benne, hogy az ilyen egyedi átépítések nem sokkal később meg is jelennek.

Forrás: motor1

You may also read!

Nyári gumi: 2021-es nyári gumi tesztek, a biztonságos közlekedés záloga az alapos felkészülés

A gumiabroncs kiválasztása jelentős hatással lehet a vezetési biztonságára, ezért a BHPgumi munkatársai nagyon fontosnak tartják a döntés előtti

Read More...

A Tesla beszorult a SUV alá, a sofőr az Autopilot rendszert hibáztatja

A fotót nemrégiben osztották meg a Facebook, Tesla Model Y csoportban. A képen egy totálkárosra tört fehér Y modell

Read More...

Hamarosan érkezik az elektromos Citroen e-Berlingo, hét üléssel és 280 kilométeres hatótávval

A Peugeot nemrég dobta piacra a Partner és a Rifter elektromos változatait, most a Citroen is ugyanezt tette és

Read More...