Megújult a Kia Stinger

In bemutató

A Kia Motors kiadta az első hivatalos fotókat a kívül-belül felfrissített Stinger-ről. Új dizájnelemekkel, magasabb minőségű felhasznált anyagokkal, bővebb színválasztékkal és frissített infotainment rendszerrel fogadja az ügyfeleket. Az értékesítés 2020 harmadik negyedévében indul világszerte.

Az ötajtós sportszedán külseje még feltűnőbb. Belül kényelmesebb ülésekkel, frissebb formákkal és jobb minőségű anyagokkal váltja elődjét.

Karim Habib, a Kia Motors alelnöke és a márka vezető formatervezője elmondta: “A Stinger eleganciát sugárzó kényelmes, hosszú távok megtételére is alkalmas autó. A felfrissített modell a három éve bemutatott gran turismo alapra épül, de minden részletében modernebb, finoman agresszívabb is lett, amitől még inkább hatásosabb a jelenléte az utakon. A beltér is szintet lépett: anyagai, technológiái, formái és szolgáltatásai mind megerősítik a modell hagyományos utazóautó értékeit.”

A Stinger eleje az új Led lámpákkal kifejezetten high-tech jellegű lett. A hátsó lámpák szintén újak, az autó teljes hátsó részén keresztülhúzódnak, mintegy légterelő hatást keltve. A koreai gyártó 18 és 19 colos új tervezésű kerekekkel szállítja a gran turismot.

Az utasteret magasabb minőségű anyagokkal javították, új a 7 colos digitális műszeregység és a 10,2 colos középre helyezett infotainment és navigációs rendszer. Az ülések kárpitozása puha bézs, vörös és fekete nappabőrrel is választható lesz.

A megújult Kia Stinger forgalmazása Koreában már 2020 harmadik negyedévében megkezdődik, a külföldi értékesítés később indul. Hamarosan újabb információk is érkeznek majd a megújult hajtásláncokról és a technológiai részletekről.

 

You may also read!

sérült autók Európában

Kiderült, mely autók sérülnek a legritkábban és a leggyakrabban Európában

Használt autó vásárlásakor az egyik legfontosabb cél annak kiderítése, hogy volt-e már balesetes az autó. Miután egy autó karosszériája

Read More...
Tim Gábor

Tim Gábor a sírból hozta vissza a hétvégéjét

A regnáló FIA Swift Cup Europe bajnok Tim Gábor 16 pontos előnnyel várta a bajnokság harmadik hétvégéjét, melyet az

Read More...
Hidrogén hajtású Defender

Hidrogén hajtású Defender prototípust fejleszt a Jaguar Land Rover

A Jaguar Land Rover az új Land Rover Defenderre épülő, hidrogénüzemű (hydrogen fuel cell electric vehicle – FCEV) prototípus

Read More...