Megújult a Kia Stinger

In bemutató

A Kia Motors kiadta az első hivatalos fotókat a kívül-belül felfrissített Stinger-ről. Új dizájnelemekkel, magasabb minőségű felhasznált anyagokkal, bővebb színválasztékkal és frissített infotainment rendszerrel fogadja az ügyfeleket. Az értékesítés 2020 harmadik negyedévében indul világszerte.

Az ötajtós sportszedán külseje még feltűnőbb. Belül kényelmesebb ülésekkel, frissebb formákkal és jobb minőségű anyagokkal váltja elődjét.

Karim Habib, a Kia Motors alelnöke és a márka vezető formatervezője elmondta: “A Stinger eleganciát sugárzó kényelmes, hosszú távok megtételére is alkalmas autó. A felfrissített modell a három éve bemutatott gran turismo alapra épül, de minden részletében modernebb, finoman agresszívabb is lett, amitől még inkább hatásosabb a jelenléte az utakon. A beltér is szintet lépett: anyagai, technológiái, formái és szolgáltatásai mind megerősítik a modell hagyományos utazóautó értékeit.”

A Stinger eleje az új Led lámpákkal kifejezetten high-tech jellegű lett. A hátsó lámpák szintén újak, az autó teljes hátsó részén keresztülhúzódnak, mintegy légterelő hatást keltve. A koreai gyártó 18 és 19 colos új tervezésű kerekekkel szállítja a gran turismot.

Az utasteret magasabb minőségű anyagokkal javították, új a 7 colos digitális műszeregység és a 10,2 colos középre helyezett infotainment és navigációs rendszer. Az ülések kárpitozása puha bézs, vörös és fekete nappabőrrel is választható lesz.

A megújult Kia Stinger forgalmazása Koreában már 2020 harmadik negyedévében megkezdődik, a külföldi értékesítés később indul. Hamarosan újabb információk is érkeznek majd a megújult hajtásláncokról és a technológiai részletekről.

 

You may also read!

A VW terve, hogy évente 500 000 ID.4-et fog gyártani

A Volkswagen vezetősége úgy gondolja, hogy évente 500 000 példány ad el az ID.4-ből. A német autógyártó felkészült a régóta

Read More...

A RevoZport Tesla X modell, egy igazán látványos EV

Nem mindig mutat jól egy átépített terepjáró, néha túl lőnek a célon a tervezők és úgy néz ki, mint

Read More...

A Mansory által tuningolt Porsche Cayenne, több mint amire számítani lehet

A kezelés után a teljesítmény 690 lóerőre növekedett. A Mansory név hallatán mindenki felkapja a fejét, mert tudja, ha a

Read More...