A Knight Rider visszatér, milyen autó legyen KITT?

In hír

A népszerű Knight Rider sorozat remake mozifilmként kerül forgatásra, ez azt jelenti, hogy KITT is visszatér.

Mindenki kedvenc beszélő autója egy Pontiac Firebird volt. Az eredeti 1980-as TV sorozat minden részében segített Michael Knight-nak, akit David Hasselhoff játszott.

Az új filmről csak kevés részlet derült ki, a Deadline beszámolója szerint a sorozat jelenlegi esemény lesz. A filmet James Wan rendezi, míg a történet írója TJ Fixman volt videojáték készítő.

„A Knight Rider gyerekkorom egyik kedvenc műsora volt, most úgy érzem magam, mintha átmentem volna egy időkapun és nagyra nőtt nyolc éves lennék” – mondta Fixman egy tweet üzenetben az új film bejelentése után.

A Knight Rider-t most fogják készíteni és valószínű, hogy a KITT sem a klasszikus Pontiac Firebird lesz, hanem inkább valami modern autó.

Hogyan fog kinézni az új KITT? Egyelőre lehetetlen biztosan mondani, de biztos, hogy két ajtós és fekete lesz, mint az eredeti. Elvileg „végtelen” számú a modern két ajtós sportautók száma, amelyek közül a filmkészítők közül választhattak, de valószínűleg egy amerikai modellnek kell lennie. Elvárható, hogy KITT utasterét már nem számtalan villogó fényforrás uralja, hanem olyan nagy felbontású érintőképernyő paneleket használ, amelyek manapság a modern autókba szerelnek.

Forrás: carscoops

You may also read!

sérült autók Európában

Kiderült, mely autók sérülnek a legritkábban és a leggyakrabban Európában

Használt autó vásárlásakor az egyik legfontosabb cél annak kiderítése, hogy volt-e már balesetes az autó. Miután egy autó karosszériája

Read More...
Tim Gábor

Tim Gábor a sírból hozta vissza a hétvégéjét

A regnáló FIA Swift Cup Europe bajnok Tim Gábor 16 pontos előnnyel várta a bajnokság harmadik hétvégéjét, melyet az

Read More...
Hidrogén hajtású Defender

Hidrogén hajtású Defender prototípust fejleszt a Jaguar Land Rover

A Jaguar Land Rover az új Land Rover Defenderre épülő, hidrogénüzemű (hydrogen fuel cell electric vehicle – FCEV) prototípus

Read More...