Magyarországra mégis jön az új Ford Bronco

In hír

A közel negyed évszázad után feltámasztott legendás amerikai terepjáró hamarosan hazánkban is kapható lesz.

A Ford 1966-ban dobta piacra az első Broncót, melynek ötödik generációja 1992-ben látott napvilágot és 4 évvel később beszüntették a típus gyártását. Az O.J. Simpson-féle rendőrös üldözéses tv-közvetítés által 1994-ben minden korábbinál híresebbé vált típus idén július közepén visszatért, vagyis megérkezett a teljesen új 2020-as Bronco.

Sokan örültek a Bronco visszatértének, de aztán augusztus közepén jött a hidegzuhany, miszerint a Ford hivatalosan nem hozza be Európába a típust.

© Ford

Most viszont kiderült, hogy Magyarországon ennek ellenére is vásárolhatunk majd új Broncót, ugyanis a Ford Solymár elhozza Magyarországra a típust. A cégcsoport jelenleg az első rendelések leadásán dolgozik, azt viszont egyelőre nem tudni, hogy az első Broncók mikor érkeznek meg a hazai kereskedésekbe.

A Ford Solymár esetében nem ez az első ilyen projekt, hiszen ők azok, akik behozzák Magyarországra F-150-es pickupot, illetve akik nemrégiben a 760 lóerős Shelby GT500-as Mustang importját is megkezdték.

© Ford

Forrás: hvg.hu

You may also read!

A Tesla beszorult a SUV alá, a sofőr az Autopilot rendszert hibáztatja

A fotót nemrégiben osztották meg a Facebook, Tesla Model Y csoportban. A képen egy totálkárosra tört fehér Y modell

Read More...

Hamarosan érkezik az elektromos Citroen e-Berlingo, hét üléssel és 280 kilométeres hatótávval

A Peugeot nemrég dobta piacra a Partner és a Rifter elektromos változatait, most a Citroen is ugyanezt tette és

Read More...

Fedezd fel a világot: bemutatkozik az új Harley-Davidson Pan America és Pan America Special

Ellenállónak építve, felfedezéshez fejlesztve, kalandokra tervezve - a Pan America a Harley-Davidson vadonatúj, “fedezz fel mindent” motorkerékpárja azoknak, akik

Read More...