A Dacia bemutatja a vadonatúj Sandero modellcsaládot, a részletek szeptember 29-én érkeznek

In bemutató, hír

A Dacia kiadta a teljesen új, 2021-es Sandero, Sandero Stepway és Logan modellek első hivatalos képeit. Szeptember 29-én teljes egészében részletesen bemutatja az új autókat a gyártó.

Az új, harmadik generációs Sandero teljesen megújult külső kialakítással rendelkezik, modern Y alakú LED nappali menetfényeket és hozzá illő mintával ellátott LED hátsó lámpákat kapott.

A leköszönő modellhez képest a 2021-es Sandero nagyobb, jobban döntött szélvédőt, alacsonyabb tetővonalat és szélesebb C oszlopot kap. A Dacia tervező csoportja azt mondja, hogy a változatlanul hagyott hasmagasság ellenére a legújabb modell „alacsonyabbnak és stabilabbnak érezhető”.

A Sandero Stepway crossover markánsabb motortér tetőt, valamint egyedi lökhárítókat, küszöböket és fekete sárvédő íveket kapott a „masszív” megjelenés érdekében.

Végül, de nem utolsósorban megújul a Dacia új Logan sedan változata. A megfizethető kompakt ugyanazon tervezési újításokban részesül, de most kisebb üvegfelületekkel és áramvonalasabb tetővel rendelkezik az új design elemek mellett.

A Dacia nem árult el semmit a vadonatúj Sandero modellcsalád motorkínálatáról. A korábbi kémfelvételeken valamennyire látható a belső. A Dacia új modelljeinek utastere egy újonnan tervezett műszerfalat kap, amely lebegő információs és szórakoztató képernyővel, valamint átalakított multifunkciós kormánykerékkel rendelkezik.

A legnagyobb változás azonban a Renault jelenlegi CMF-B architektúrára való áttérés, amelyben olyan modellek találhatók, mint a Clio és a Captur. A modern platform lehetővé teszi az új 2021-es Dacia Sandero számára a villamos hajtásláncok kombinálását, a szokásos benzin és dízel motorok mellett.

Forrás: carsoops

You may also read!

Az ARES Design készítette ezt a szexi, kabrió kétajtós Tesla-t

A nyitott kétajtós Tesla Model S valóban létezik, az ARES Design készítette ezt az eszméletlen megjelenésű Tesla-t.  Egy magánszemély

Read More...

Az elektromos járművek értékesítése Romániában folyamatosan rekordokat dönt

Ez a nagymértékű növekedés is alig több mint 2800 új EV-t jelent, de a világjárvány ellenére ez figyelemreméltó javulás. A

Read More...

Csúnyán elbukott az ADAC teszten az olcsó kínai EV, ha fontos a biztonság kerülje el messziről

Az ADAC töréstesztje megmutatja, hogy miért kell messziről elkerülni, a SUDA SA01 kínai elektromos autót. Az ADAC videóüzenetéhez nem szükséges

Read More...