A Dacia bemutatja a vadonatúj Sandero modellcsaládot, a részletek szeptember 29-én érkeznek

In bemutató, hír

A Dacia kiadta a teljesen új, 2021-es Sandero, Sandero Stepway és Logan modellek első hivatalos képeit. Szeptember 29-én teljes egészében részletesen bemutatja az új autókat a gyártó.

Az új, harmadik generációs Sandero teljesen megújult külső kialakítással rendelkezik, modern Y alakú LED nappali menetfényeket és hozzá illő mintával ellátott LED hátsó lámpákat kapott.

A leköszönő modellhez képest a 2021-es Sandero nagyobb, jobban döntött szélvédőt, alacsonyabb tetővonalat és szélesebb C oszlopot kap. A Dacia tervező csoportja azt mondja, hogy a változatlanul hagyott hasmagasság ellenére a legújabb modell „alacsonyabbnak és stabilabbnak érezhető”.

A Sandero Stepway crossover markánsabb motortér tetőt, valamint egyedi lökhárítókat, küszöböket és fekete sárvédő íveket kapott a „masszív” megjelenés érdekében.

Végül, de nem utolsósorban megújul a Dacia új Logan sedan változata. A megfizethető kompakt ugyanazon tervezési újításokban részesül, de most kisebb üvegfelületekkel és áramvonalasabb tetővel rendelkezik az új design elemek mellett.

A Dacia nem árult el semmit a vadonatúj Sandero modellcsalád motorkínálatáról. A korábbi kémfelvételeken valamennyire látható a belső. A Dacia új modelljeinek utastere egy újonnan tervezett műszerfalat kap, amely lebegő információs és szórakoztató képernyővel, valamint átalakított multifunkciós kormánykerékkel rendelkezik.

A legnagyobb változás azonban a Renault jelenlegi CMF-B architektúrára való áttérés, amelyben olyan modellek találhatók, mint a Clio és a Captur. A modern platform lehetővé teszi az új 2021-es Dacia Sandero számára a villamos hajtásláncok kombinálását, a szokásos benzin és dízel motorok mellett.

Forrás: carsoops

You may also read!

A VW terve, hogy évente 500 000 ID.4-et fog gyártani

A Volkswagen vezetősége úgy gondolja, hogy évente 500 000 példány ad el az ID.4-ből. A német autógyártó felkészült a régóta

Read More...

A RevoZport Tesla X modell, egy igazán látványos EV

Nem mindig mutat jól egy átépített terepjáró, néha túl lőnek a célon a tervezők és úgy néz ki, mint

Read More...

A Mansory által tuningolt Porsche Cayenne, több mint amire számítani lehet

A kezelés után a teljesítmény 690 lóerőre növekedett. A Mansory név hallatán mindenki felkapja a fejét, mert tudja, ha a

Read More...