A Mansory által tuningolt Porsche Cayenne, több mint amire számítani lehet

In bemutató, hír

A kezelés után a teljesítmény 690 lóerőre növekedett.

A Mansory név hallatán mindenki felkapja a fejét, mert tudja, ha a csúcskategóriás szuperautókhoz hozzányúl a műhely, abból mindig valami különleges lesz. Legutóbbi munkájuk is ezt bizonyítja, a Porsche Cayenne kapott néhány kiegészítőt, amelyekkel látványosan megváltozott a stuttgarti SUV úgynevezett „Coupe” változata.

A minimális módosítás a szénszálas fekete motorháztető, amely jól illeszkedik a magasépítésű Porsche élénk narancsszínű kasztnijához. A könnyű anyagból több is felkerült az autóra. Szénszálas az első légbeömlő az első sárvédőknél. A tükörborítás felső részét és az oldalsó küszöböket is a könnyű anyagra cserélték. Még a hátsó kerékívek is részesültek szénszálas kezelésben, nem beszélve a hátsó tekintélyes tetőspoilerről.

A Cayenne és a Cayenne Coupe egyedileg gyártott, 23 colos könnyűfém kerekeket kapott matt fekete kivitelben és 315/25 R23 nagy teljesítményre tervezett Continental abroncsokkal. Belül a Mansory cég a „legfinomabb bőrt” használta, hogy szinte az összes látható felületet eltakarja, miközben rengeteg szénszálas betétet és egy Alcantara tetőborítást adott a utastérhez.

Komolyabb lóerő növelés nélkül nem lenne teljes tuningcsomag. A Mansory akár 690 lóerőt és 900 Nm teljesítményt is képes kipréselni a V8-as motorból. Az újratervezett ECU és a módosított kipufogórendszer segítségével 3,2 másodperc alatt oldja meg a 100 km/órás sprintet és a maximális sebessége 300 km/óra.

A Mansory által módosított autók lavinája még csak most indul be igazán, a német tuningműhely nemrég bejelentette az Audi RS Q8, a Porsche Taycan és a Ferrari modelltriójának (F8 Tributo, a Portofino és a 812 Superfast) átépítését.

Forrás: motor1

You may also read!

A VW terve, hogy évente 500 000 ID.4-et fog gyártani

A Volkswagen vezetősége úgy gondolja, hogy évente 500 000 példány ad el az ID.4-ből. A német autógyártó felkészült a régóta

Read More...

A Nissan Navara sofőrje érthetetlen módon kanyarodik az autópálya szembejövő forgalmába

Ismét bejárta egy magyarországi hír a világsajtót és sajnos megint egy elképesztő eset miatt. Félelmetes felvételt rögzítettek a biztonsági kamerák

Read More...

A Suzuki Swace hamarosan megérkezik Európába a Toyota Corolla Wagon hasonmásaként

A Suzuki még idén télen bemutatja az európai piacra kerülő második autóját, amelyet a Toyota osztott meg a két

Read More...