A RevoZport Tesla X modell, egy igazán látványos EV

In bemutató, elektromos autók

Nem mindig mutat jól egy átépített terepjáró, néha túl lőnek a célon a tervezők és úgy néz ki, mint egy gólyalábas egyterű. Szerencsére van egy amerikai garázs ahol szintén így gondolják, ez a RevesZport R-Zentric műhelye. Most egy Tesla Model X-et vett kezelésbe és elkészítette a „Model XR” kiegészítő garnitúrát.

A tavasszal bemutatott Model 3R Evo alapján elkészült szénszálas elemek és az újratervezett légterelőcsomag fokozza az EV megjelenését. Új a lekönnyített motorháztető, az első lökhárító, a küszöb, a hátsó diffúzor és a csomagtér ajtóba szerelt aktív hátsó szárny.

A tuningkiegészítők tervezői szerint a fejlesztések javítják a légellenállást és extra leszorító erőt biztosítanak. Elöl 25 és hátul 35 mm-es kerékív szélesítéssel tudták felszerelni az új kerekeket. Teljesen új tervezésűek az egyedi készítésű elöl 9 × 22, hátul 11 × 22 col méretű felnik, a Michelin 265/35 és 315/30 méretű abroncsai a speciális igénybevételt is jól bírják.

Néhány évvel ezelőtt a RevoZport bemutatott egy jóval visszafogottabb kiegészítőkészletet a Model X-hez, a műhely nem feledkezett meg azokról a Tesla tulajdonosokról akik már rendelkeznek a kiegészítőkkel, ők most 3900 dollárért megrendelhetik autójukra az XR kiterjesztett készletét. A csomag magában foglalja a kiszélesített sárvédőket, az új oldalsó küszöbborítást, valamint az első és hátsó légterelőket, amelyekkel az elektromos SUV teljesen új megjelenést kap.

 

Forrás: carscoops

You may also read!

Starman a Tesla-ban elhaladt a Mars mellett

Több mint két éve indította a SpaceX a Starmant az űrbe, egy Tesla Roadster volánja mögé ültetve. Az autó

Read More...

Volkswagen ID.3 megkapta az 5 csillagot az EuroNCAP töréstesztjén

Még csak egy hónapja kapható a piacokon az Volkswagen ID.3 de már több baleset szerencsétlen részese volt. A német

Read More...

Dacia Duster Pick-up, a román mindenes

A Dacia még idén piacra dobja a Duster pick-up verzióját, de egyelőre csak Romániában lesz kapható. A nyitott rakodóterű

Read More...