Az új BMW X2 M Mesh Edition

In bemutató

A BMW az M Sport X felszereltségi csomagot tovább gondolta, a fiatalokat illetve a sportosságot kedvelő vásárlókat célozta meg. Az új X2 M Mesh Edition debütálásával a Sport Activity Coupé (SAC) még vonzóbb megjelenést biztosít, ezzel a prémium kompakt szegmens egyik legsportosabb modellje a piacon. Magyarországi bevezetése 2020 novemberében várható.

Az autó megjelenése egyedi és különleges. Újdonság a magasfényű fekete dupla hűtőrács és a Frozen Black-Brown metál árnyalatú küszöbborítás és a kerékjárati ív.

A bajor autógyártó már alapfelszereltségként látványos, rendelhető matricákkal színezi a motorháztetőt és az autó oldalát. Az X2 M Mesh Edition exkluzivitása az újragondolt, fiatalos színválaszték.  Új az aerodinamikailag átszabott 19 és 20 colos alufelnikészlet, amelyre kérhető a karosszériát díszítő matricák színével megegyező berakás. Az X2-es megkapta a legújabb LED adaptívtechnológiás fényszórókat, amelyekbe már a mátrix funkció is beépítésre került.

Alapfelszereltségként szerepel a kéttónusú utastér, BMW M sportülések integrált fejtámlákkal, Mocha árnyalatú Dakota bőrkárpit és antracit-színű Alcantara-borítás, BMW M rozsdamentes acél pedálsor, M lábtámasz, M bőrözött sportkormány.

Az új modell háromféle dízelmotorral és kétféle benzinmotorral, elsőkerék-meghajtással és BMW xDrive intelligens összkerékhajtással, manuális váltóval és Steptronic automataváltóval is megrendelhető.

You may also read!

sérült autók Európában

Kiderült, mely autók sérülnek a legritkábban és a leggyakrabban Európában

Használt autó vásárlásakor az egyik legfontosabb cél annak kiderítése, hogy volt-e már balesetes az autó. Miután egy autó karosszériája

Read More...
Tim Gábor

Tim Gábor a sírból hozta vissza a hétvégéjét

A regnáló FIA Swift Cup Europe bajnok Tim Gábor 16 pontos előnnyel várta a bajnokság harmadik hétvégéjét, melyet az

Read More...
Hidrogén hajtású Defender

Hidrogén hajtású Defender prototípust fejleszt a Jaguar Land Rover

A Jaguar Land Rover az új Land Rover Defenderre épülő, hidrogénüzemű (hydrogen fuel cell electric vehicle – FCEV) prototípus

Read More...