A Lucid Motors megnyitotta első bemutatótermét az USA-ban

In elektromos autók

A Lucid Motors nemrég nyitotta meg első stúdióját és szervizközpontját Beverly Hills-ben.

Az elektromos autógyártó 20 stúdió nyitását tervezi Észak-Amerikában 2021 végéig. A Beverly Hills-i központ jelenleg kizárólag privát találkozókat szervez, olyan ügyfelek számára akik személyesen szeretnék megnézni az új Lucid Air-t majd a vásárlási szándék után a saját autójukat tervezik és megrendelik.

A Beverly Hills Stúdió középpontjába a Lucid Air Dream Edition legújabb modellje került, amelyet alig néhány hete mutattak be. A vásárlók egy autó belső modelljét is megtekinthetik és lehetőségük van, hogy 4K VR-ben megtapasztalják az Air utasterét, miközben egyéni ízlésüknek megfelelően alakítják ki az EV utasterét.

A Lucid bemutatóstúdiók olyan amerikai nagy városokban is megtalálhatóak lesznek, mint Miami, West Palm Beach, New York City, Boston, Washington DC és még több központot terveznek Kalifornia északi és déli részére.

A Lucid közvetlen fogyasztói értékesítési modellt kínál és segíti az ügyfeleket a teljesen elektromos Air megrendelésében és a szállítás minden szakaszában.

“Kalifornia mindig is vezető szerepet játszott a merész döntések meghozatalában. A mostani bejelentések a belsőégésű motorral szerelt autók fokozatos megszüntetésének megerősítésével az állam támogatja az innovációt, ideértve az EV-ket is mint fenntartható közlekedési alternatívát” – mondta Lucid vezérigazgató és Peter Rawlinson, a CTO igazgatója. „Mivel ez a dél-kaliforniai helyszín a sok közül az első, most több embernek nyílik lehetősége, hogy egy teljesen új e-autóvásárlása mellett döntsön, amely ugyanolyan úttörő, mint maga a Lucid Air által képviselt teljesítmény, hatékonyság és tervezési referenciaértékek.”

Forrás: carscoops

You may also read!

Nyári gumi: 2021-es nyári gumi tesztek, a biztonságos közlekedés záloga az alapos felkészülés

A gumiabroncs kiválasztása jelentős hatással lehet a vezetési biztonságára, ezért a BHPgumi munkatársai nagyon fontosnak tartják a döntés előtti

Read More...

A Tesla beszorult a SUV alá, a sofőr az Autopilot rendszert hibáztatja

A fotót nemrégiben osztották meg a Facebook, Tesla Model Y csoportban. A képen egy totálkárosra tört fehér Y modell

Read More...

Hamarosan érkezik az elektromos Citroen e-Berlingo, hét üléssel és 280 kilométeres hatótávval

A Peugeot nemrég dobta piacra a Partner és a Rifter elektromos változatait, most a Citroen is ugyanezt tette és

Read More...