Az új Honda Jazz e:HEV bekerült az „AUTOBEST 2021” döntősei közé

In hír

Az AUTOBEST zsűrije beválasztotta az év legjobb európai vételei közé az új Honda Jazz e: HEV-t, sőt a városi Honda bejutott a döntősök közé. A számos szempont figyelembevétele után a gazdaságosan és könnyen kezelhető kis Honda jó eséllyel pályázik a nagy presztízsű AUTOBEST 2021 „Best Buy Car of Europe” címre.

A kizárólag hibrid változatban kapható Jazz jól mutatja a Honda törekvéseit, miszerint 2022-től az Európában kapható valamennyi Honda modell csak hibrid vagy teljesen elektromos lesz.

Az új Honda Jazz e:HEV és Jazz Crosstar e:HEV páros a Honda legfrissebb e:TECHNOLOGY modellcsaládhoz tartozik, amelyek alapja a két motoros e:HEV hibrid hajtáslánc. A vadonatúj fejlesztésű rendszer alapját a két kis méretű, de nagy teljesítményű villanymotor adja, ehhez kapcsolódik az 1,5 literes VTEC benzinmotor. A Jazz lehet méretosztályának legjobbja a tökéletes üzemanyag/fogyasztás/gyorsulás arányával.

You may also read!

Starman a Tesla-ban elhaladt a Mars mellett

Több mint két éve indította a SpaceX a Starmant az űrbe, egy Tesla Roadster volánja mögé ültetve. Az autó

Read More...

Volkswagen ID.3 megkapta az 5 csillagot az EuroNCAP töréstesztjén

Még csak egy hónapja kapható a piacokon az Volkswagen ID.3 de már több baleset szerencsétlen részese volt. A német

Read More...

Dacia Duster Pick-up, a román mindenes

A Dacia még idén piacra dobja a Duster pick-up verzióját, de egyelőre csak Romániában lesz kapható. A nyitott rakodóterű

Read More...