Az új Honda Jazz e:HEV bekerült az „AUTOBEST 2021” döntősei közé

In hír

Az AUTOBEST zsűrije beválasztotta az év legjobb európai vételei közé az új Honda Jazz e: HEV-t, sőt a városi Honda bejutott a döntősök közé. A számos szempont figyelembevétele után a gazdaságosan és könnyen kezelhető kis Honda jó eséllyel pályázik a nagy presztízsű AUTOBEST 2021 „Best Buy Car of Europe” címre.

A kizárólag hibrid változatban kapható Jazz jól mutatja a Honda törekvéseit, miszerint 2022-től az Európában kapható valamennyi Honda modell csak hibrid vagy teljesen elektromos lesz.

Az új Honda Jazz e:HEV és Jazz Crosstar e:HEV páros a Honda legfrissebb e:TECHNOLOGY modellcsaládhoz tartozik, amelyek alapja a két motoros e:HEV hibrid hajtáslánc. A vadonatúj fejlesztésű rendszer alapját a két kis méretű, de nagy teljesítményű villanymotor adja, ehhez kapcsolódik az 1,5 literes VTEC benzinmotor. A Jazz lehet méretosztályának legjobbja a tökéletes üzemanyag/fogyasztás/gyorsulás arányával.

You may also read!

sérült autók Európában

Kiderült, mely autók sérülnek a legritkábban és a leggyakrabban Európában

Használt autó vásárlásakor az egyik legfontosabb cél annak kiderítése, hogy volt-e már balesetes az autó. Miután egy autó karosszériája

Read More...
Tim Gábor

Tim Gábor a sírból hozta vissza a hétvégéjét

A regnáló FIA Swift Cup Europe bajnok Tim Gábor 16 pontos előnnyel várta a bajnokság harmadik hétvégéjét, melyet az

Read More...
Hidrogén hajtású Defender

Hidrogén hajtású Defender prototípust fejleszt a Jaguar Land Rover

A Jaguar Land Rover az új Land Rover Defenderre épülő, hidrogénüzemű (hydrogen fuel cell electric vehicle – FCEV) prototípus

Read More...