A Rolls-Royce Cullinan otthonosan mozog Dubai homokdűnéiben is

In Téma

Nem kétséges, hogy a Rolls-Royce Cullinan tulajdonosok többsége valószínűleg mindig az aszfaltozott úton fog közlekedni, nemhogy a világ legdrágább terepjáróját terepre vinni. A következő videóból azonban kiderül, hogy ha valaki még is próbára tenné az RR-t, akkor a legnagyobb nyugalommal leviheti a Cullinan-t a kitaposott útról.

A brit autógyártó új, lenyűgöző promóciós klipjét Dubai homokdűnéiben vették fel és úgy tűnik, hogy a Cullinan könnyedén száguldozik a dűnék között, miközben néhány látványos csúszást is bemutat a homokban. Az operatőr nagyon kreatív volt és nincs kétségünk afelől, hogy az ilyen látványos videók még vonzóbbá teszik a luxusterepjárót azok számára, akik megengedhetik maguknak a Cullinan megvásárlását.

Nem először látjuk a Rolls-Royce Cullinant kemény terepen menni. Emme Hall a CNET Roadshow-jából benevezett a tavalyi Rebelle Rally-ra, amely egy 3218 km verseny, kizárólag női indulók számára a Nevada-i és Kalifornia-i sivatagban.

A Cullinan a crossover kategóriában versenyzett, gyakorlatilag nem sok jót jósoltak a számára. Sokak meglepetésére gond nélkül befejezte a versenyt, az akadályokat és a nehéz terepet könnyedén legyőzve.

A legtöbb ember számára azonban a Cullinan egy darab autóipari remekmű. Az Egyesült Államokban az ára 325 0000 dollárnál kezdődik, ezért a pénzért egy 6,75 literes ikerturbós V12-es motort kapnak, amely mind a négy kereket meghajtja egy nyolcfokozatú automata váltón keresztül és jár hozzá a plusz, természetesen az, amit csak egy igazi Rolls Royce tud.

Forrás: carscoops

You may also read!

Starman a Tesla-ban elhaladt a Mars mellett

Több mint két éve indította a SpaceX a Starmant az űrbe, egy Tesla Roadster volánja mögé ültetve. Az autó

Read More...

Volkswagen ID.3 megkapta az 5 csillagot az EuroNCAP töréstesztjén

Még csak egy hónapja kapható a piacokon az Volkswagen ID.3 de már több baleset szerencsétlen részese volt. A német

Read More...

Dacia Duster Pick-up, a román mindenes

A Dacia még idén piacra dobja a Duster pick-up verzióját, de egyelőre csak Romániában lesz kapható. A nyitott rakodóterű

Read More...