A Rolls-Royce Cullinan otthonosan mozog Dubai homokdűnéiben is

In Téma

Nem kétséges, hogy a Rolls-Royce Cullinan tulajdonosok többsége valószínűleg mindig az aszfaltozott úton fog közlekedni, nemhogy a világ legdrágább terepjáróját terepre vinni. A következő videóból azonban kiderül, hogy ha valaki még is próbára tenné az RR-t, akkor a legnagyobb nyugalommal leviheti a Cullinan-t a kitaposott útról.

A brit autógyártó új, lenyűgöző promóciós klipjét Dubai homokdűnéiben vették fel és úgy tűnik, hogy a Cullinan könnyedén száguldozik a dűnék között, miközben néhány látványos csúszást is bemutat a homokban. Az operatőr nagyon kreatív volt és nincs kétségünk afelől, hogy az ilyen látványos videók még vonzóbbá teszik a luxusterepjárót azok számára, akik megengedhetik maguknak a Cullinan megvásárlását.

Nem először látjuk a Rolls-Royce Cullinant kemény terepen menni. Emme Hall a CNET Roadshow-jából benevezett a tavalyi Rebelle Rally-ra, amely egy 3218 km verseny, kizárólag női indulók számára a Nevada-i és Kalifornia-i sivatagban.

A Cullinan a crossover kategóriában versenyzett, gyakorlatilag nem sok jót jósoltak a számára. Sokak meglepetésére gond nélkül befejezte a versenyt, az akadályokat és a nehéz terepet könnyedén legyőzve.

A legtöbb ember számára azonban a Cullinan egy darab autóipari remekmű. Az Egyesült Államokban az ára 325 0000 dollárnál kezdődik, ezért a pénzért egy 6,75 literes ikerturbós V12-es motort kapnak, amely mind a négy kereket meghajtja egy nyolcfokozatú automata váltón keresztül és jár hozzá a plusz, természetesen az, amit csak egy igazi Rolls Royce tud.

Forrás: carscoops

You may also read!

sérült autók Európában

Kiderült, mely autók sérülnek a legritkábban és a leggyakrabban Európában

Használt autó vásárlásakor az egyik legfontosabb cél annak kiderítése, hogy volt-e már balesetes az autó. Miután egy autó karosszériája

Read More...
Tim Gábor

Tim Gábor a sírból hozta vissza a hétvégéjét

A regnáló FIA Swift Cup Europe bajnok Tim Gábor 16 pontos előnnyel várta a bajnokság harmadik hétvégéjét, melyet az

Read More...
Hidrogén hajtású Defender

Hidrogén hajtású Defender prototípust fejleszt a Jaguar Land Rover

A Jaguar Land Rover az új Land Rover Defenderre épülő, hidrogénüzemű (hydrogen fuel cell electric vehicle – FCEV) prototípus

Read More...