Mit gondolsz erről az egyedi Mercedes-Benz G-Class Racing Green Edition-ről?

In bemutató

A Steampunk Edition és a Yachting Edition hihetetlen népszerűségén felbuzdúlva a Carlex Design elkészítette a Racing Green Edition névre keresztelt Mercedes-Benz G-osztály legújabb tagját.

A karosszéria a smaragdzöld mély árnyalatát kapta, amelyet a brit versenyzöld szín inspirált és egyedileg kézzel vitték fel. A sötét fényezés kontrasztja az aranyszínű betét az ajtók alsó részén, valamint egy szénszálas mintázatú pótkerékburkolat.

A Carlex Design a G-osztály Racing Green Edition-re egyedi 22 colos grafit színű kerekeket szerelt. Aranybarna féknyergek, jellegzetes felíratok és teljesen matt, szénszál színű borítás a tetőn, kiegészítve a „Racing Green Edition” felirattal.

A Carlex Design összes projektjéhez hasonlóan a belső teret is átfogóan korszerűsítették, amely hívogatónak és nagyon különlegesnek tűnik.

A Carlex Design autója új, talán még kényelmesebb üléseket kapott, barna bőrbe burkolva, fekete varrással. A puha tapintású barna bőrből jutott a műszerfalra, a kormánykerékre, az ajtópanelekre és a középkonzolra ezzel fényűző hangulatot kölcsönözve a G-osztálynak. A barna bőrt kiegészíti a szénszálas berakás, elsősorban a kormánykeréken és a középkonzolon.

A tökéletes befejezés érdekében a tuningműhely, egy sötétzöld Alcantara tetőkárpitot, zöld üléstámlákat és zöld bőrt is szerelt az műszerfal alsó felére és az ajtópanelokra.

Forrás: carscoops

You may also read!

Rendszámtáblakeret

Megnyílt a Rendszámtáblakeret.hu bemutatóterme

Juhász Tamás barátom jó ideje foglalkozik nagyon igényes rendszámtáblakeretek gyártásával. Ahogy mindig hangsúlyozza, a rendszámtáblakeret az egyik legjobban hasznosítható

Read More...
Vogel Adrienn

Hetedik helyen zárták életük első rali-Eb szezonját Vogelék

Izgalmas, kiszámíthatatlan szezon után a hetedik helyen zárta élete első rali-Eb szezonját az ERC3-as kategóriában a Vogel Adrienn, Notheisz

Read More...

Viper GTS CS az egyetlen a világon

A létező egyetlen Dodge Viper GTS CS jövő év elején kerül aukcióra. Carroll Shelby és a Fitzgerald Motorsports együttműködésével

Read More...