Mit gondolsz erről az egyedi Mercedes-Benz G-Class Racing Green Edition-ről?

In bemutató

A Steampunk Edition és a Yachting Edition hihetetlen népszerűségén felbuzdúlva a Carlex Design elkészítette a Racing Green Edition névre keresztelt Mercedes-Benz G-osztály legújabb tagját.

A karosszéria a smaragdzöld mély árnyalatát kapta, amelyet a brit versenyzöld szín inspirált és egyedileg kézzel vitték fel. A sötét fényezés kontrasztja az aranyszínű betét az ajtók alsó részén, valamint egy szénszálas mintázatú pótkerékburkolat.

A Carlex Design a G-osztály Racing Green Edition-re egyedi 22 colos grafit színű kerekeket szerelt. Aranybarna féknyergek, jellegzetes felíratok és teljesen matt, szénszál színű borítás a tetőn, kiegészítve a „Racing Green Edition” felirattal.

A Carlex Design összes projektjéhez hasonlóan a belső teret is átfogóan korszerűsítették, amely hívogatónak és nagyon különlegesnek tűnik.

A Carlex Design autója új, talán még kényelmesebb üléseket kapott, barna bőrbe burkolva, fekete varrással. A puha tapintású barna bőrből jutott a műszerfalra, a kormánykerékre, az ajtópanelekre és a középkonzolra ezzel fényűző hangulatot kölcsönözve a G-osztálynak. A barna bőrt kiegészíti a szénszálas berakás, elsősorban a kormánykeréken és a középkonzolon.

A tökéletes befejezés érdekében a tuningműhely, egy sötétzöld Alcantara tetőkárpitot, zöld üléstámlákat és zöld bőrt is szerelt az műszerfal alsó felére és az ajtópanelokra.

Forrás: carscoops

You may also read!

sérült autók Európában

Kiderült, mely autók sérülnek a legritkábban és a leggyakrabban Európában

Használt autó vásárlásakor az egyik legfontosabb cél annak kiderítése, hogy volt-e már balesetes az autó. Miután egy autó karosszériája

Read More...
Tim Gábor

Tim Gábor a sírból hozta vissza a hétvégéjét

A regnáló FIA Swift Cup Europe bajnok Tim Gábor 16 pontos előnnyel várta a bajnokság harmadik hétvégéjét, melyet az

Read More...
Hidrogén hajtású Defender

Hidrogén hajtású Defender prototípust fejleszt a Jaguar Land Rover

A Jaguar Land Rover az új Land Rover Defenderre épülő, hidrogénüzemű (hydrogen fuel cell electric vehicle – FCEV) prototípus

Read More...