A Seat bemutatta az új elektromos robogóját

A Seat első saját névvel ellátott termékével a MO eScooter 125-tel lép be az elektromos robogók piacára, amely már novemberben megvásárolható elsőként Spanyolországban és a jövő év elejétől megindul más európai országokban is az értékesítése. Az árképzés egyelőre a márka otthoni piacán nyilvános, amely 6250 eurónál kezdődik.

A különféle színekben kapható eScooter kizárólag elektromos motorral rendelkezik, amely a hátsó kerékbe van integrálva, 12 lóerős csúcsteljesítménnyel és 240 Nm nyomatékkal. Ez a teljesítmény lehetővé teszi, hogy 0-50 km/órára 3,9 másodperc alatt gyorsuljon és elérje a 95 km/órás végsebességet.

Az áramellátást egy 5,6 kWh-s lítium-ion akkumulátor biztosítja, amely egyaránt tölthető otthon vagy a nyilvános töltőállomásokon. A 41 kilogrammos akkumulátor feltöltése 6–8 órát vesz igénybe és városi környezetben akár 137 km-es hatótávot biztosít.

“A Seat MO eScooter 125 mutatja a Seat városi mobilitási részlegének folyamatos munkáját és a környezet, a városok és az emberek védelme iránti elkötelezettségét” – mondta a márka MO igazgatója, Lucas Casasnovas. „A Seat MO továbbra is olyan városi közlekedési eszközöket és szolgáltatásokat fejleszt, amelyek zajmentesen, károsanyag kibocsátás nélkül és minimális hely igénnyel biztosítják az emberek mobilitását a városokban az életminőség javítása mellett.”

Forrás: carscoops

Verified by MonsterInsights