A figyelmetlen sofőr Hazzard megye lordjai stílusban hajt le az autópályáról

In hír

A kaliforniai Modesto-ban történt balesetben a sofőrnek óriási szerencséje volt, hogy csak kisebb sérülésekkel megúszta a repülést.

Az eset a Kansas Avenue kijárat közelében a 99-es főúton történt még a múlt hétvégén. A kaliforniai autópálya járőre szerint a sofőr láthatóan nem figyelt és az autópálya lehajtóját elnézte. Az ismeretlen típusú autó a Hazzard megye lordjai filmsorozatból ismert jelenetet megcsinálta a saját kocsijával és repült a levegőben, majd visszacsapódott, igaz ő az aszfaltra.

A közeli parkolóban várakozott egy Tesla Model 3 amely megörökítette a hátrafelé néző kamerájának köszönhetően a balesetet. A videóban a 2. másodpercnél megjelenik az irányíthatatlan autó és átugrik az országút szélén lévő járdaszegélyen, itt már egy rövid ideig két keréken megy a kocsi. Ezután becsapódik a meredek partoldalba és hatalmas porfelhővel repül jó pár métert.

Ha ez egy hollywoodi film látványeleme lett volna, akkor ez tökéletesre sikerült.

A CBS 13 Sacramento közleményben erősítette meg, hogy a sofőr könnyű sérüléseket szenvedett a balesetben. Nem találtunk képeket az autóról a baleset után, de valószínű, hogy komoly károkat szenvedett a mutatvány után.

Forrás: carscoops

You may also read!

sérült autók Európában

Kiderült, mely autók sérülnek a legritkábban és a leggyakrabban Európában

Használt autó vásárlásakor az egyik legfontosabb cél annak kiderítése, hogy volt-e már balesetes az autó. Miután egy autó karosszériája

Read More...
Tim Gábor

Tim Gábor a sírból hozta vissza a hétvégéjét

A regnáló FIA Swift Cup Europe bajnok Tim Gábor 16 pontos előnnyel várta a bajnokság harmadik hétvégéjét, melyet az

Read More...
Hidrogén hajtású Defender

Hidrogén hajtású Defender prototípust fejleszt a Jaguar Land Rover

A Jaguar Land Rover az új Land Rover Defenderre épülő, hidrogénüzemű (hydrogen fuel cell electric vehicle – FCEV) prototípus

Read More...