Kiesett egy kerék? Nem probléma, a GMC Yukon akkor is tovább megy

In hír, Téma

A Morgan 3 Wheeler gyártása már rég megszűnt, de ez a sofőr úgy gondolta, ha nekik sikerült három keréken menni akkor az ő GMC terepjárójának is sikerülni fog.

Az érdekes jelenetet Chicago-ban rögzítette egy autós. Nem tudni az előzményeket. A videón úgy tűnik mintha a Yukon egy balesetben sérült volna meg, amely következtében leszakadt az első lökhárítója és elhagyta a jobb első kereket.

A fontos alkatrész hiányának ellenére a sofőr nem állt meg és tovább folytatta az utat, mintha semmi sem történt volna. Nyugodtan megy, a szikrák repkednek, a sérült Yukon az utcán közlekedik és még a piros lámpánál is megáll ’szabályosan’.

Amikor közelebbről látjuk a megdőlt terepjárót ekkor tűnik fel, hogy a bal hátsó kerék már nem is igazán érinti a földet. Amint a lámpa zöldre vált, a sofőr gázt ad és a Yukon elindul, miközben füst gomolyog a jármű alól. Nem meglepő, hogy senki sem akarja, hogy mögötte jöjjön ez az autó. Látszik, hogy mindenki azonnal lehúzódik az sávból, amikor észreveszi, hogy furcsán közeledik a szikrázó terepjáró.

Nincs információnk, hogy hol hagyta el az egyik kerekét. Lehet, hogy egy közlekedési balesetnél esett ki? Ez azért elég valószínűtlen, inkább az ittas sofőrökre jellemző ez a viselkedés. Biztosat nem tudunk, a YouTube-on több kommentelő szerint a járművet lophatták, mivel a rendszám is hiányzik az autó hátuljáról.

Forrás: carscoops

You may also read!

A Tesla tulajok szerint könnyen becsapható az autopilot rendszer

Az autós magazin aggodalma teljesen jogos, ők sem gondolták, hogy mennyire egyszerű kijátszani az autó védelmi rendszerét. Az NHTSA és

Read More...

Árverésen egy LaFerrari, 3 millió dollár feletti árat várnak

Eladásra kínálják ezt az alig használt 2014-ben gyártott Ferrari LaFerrari sportautó ritkaságot. Jelenleg a washingtoni Bellevue-ban várakozik egy méregdrága

Read More...

A 2021-es VW Polo megfiatalodik LED világítást, digitális műszereket és nagyautós biztonsági technikát kap

A Volkswagen Polo óriás a kisautók között. Az 50 éve tartó sikere alatt több mint 18 millió eladott példánynál

Read More...