A hiányzó kerék és a felnyílt motorháztető sem akadályozza a Nissan pick-up sofőrjét a közlekedésben

In Téma

Az autókat alapból négy kerékre tervezik, de egy nem rég közzétett videó szerint ez nem mindenkinél így működik. Van aki három kerékkel is tovább megy, pedig nem kellene.

A Reddit videó megosztón található klip nagyon rövid, de jól látszik a lényeg. Rögtön felkapjuk a fejünket, hogy valójában hogyan engedhetik meg maguknak egyes emberek, hogy az utakon így közlekedjenek.

A videón az látható, ahogy egy férfi a sötétkék kisteherautóval úgy megy az autópályán, hogy hiányzik a bal első kereke. Úgy tűnik, hogy már a féktárcsa is teljesen elkopott és a pick-up a szikrázó  kerékagyon és a vázon csúszik.

A teherautóban már jelentős anyagi kár keletkezett, a lökhárító széttört és a motorháztető is felnyílt ezért a sofőr az oldalsó ablakon dugja ki a fejét, hogy lássa merre kell menni.

Elképzelhető, hogy röviddel a videó készítése előtt a kisteherautó valamilyen balesetet szenvedett és a tulajdonos nem akart az autómentőre várni ezért úgy döntött, hogy inkább továbbmegy. Ezzel a felelőtlen magatartással nemcsak saját magát, hanem mindenkit a környezetében veszélybe sodort.

just push hard from IdiotsInCars

Forrás: carscoops

You may also read!

Újraindul a Moszkvics gyártása

A nyugati autógyártók teljesen elengedték Oroszország autóiparát az Ukrán invázió után. A szankciók miatt az orosz vállalatok nehezen tudják

Read More...
autót 150 ezerért

Autót 150 ezerért? Ne már!

Autót venni szerintem élvezetes dolog. De 150.000 forintért? Á, inkább spórolj még, vagy vegyél fel hitelt! Hitelt? Kösz,nem! Hátha

Read More...
gumi elektromos autóra

Új Vredestein négy évszakos gumi kifejezetten elektromos autókra

Az Apollo Tyres a mai napon bemutatja a Vredestein Quatrac Pro EV-t, amely Európa első, kifejezetten akkumulátoros elektromos és

Read More...