A hiányzó kerék és a felnyílt motorháztető sem akadályozza a Nissan pick-up sofőrjét a közlekedésben

In Téma

Az autókat alapból négy kerékre tervezik, de egy nem rég közzétett videó szerint ez nem mindenkinél így működik. Van aki három kerékkel is tovább megy, pedig nem kellene.

A Reddit videó megosztón található klip nagyon rövid, de jól látszik a lényeg. Rögtön felkapjuk a fejünket, hogy valójában hogyan engedhetik meg maguknak egyes emberek, hogy az utakon így közlekedjenek.

A videón az látható, ahogy egy férfi a sötétkék kisteherautóval úgy megy az autópályán, hogy hiányzik a bal első kereke. Úgy tűnik, hogy már a féktárcsa is teljesen elkopott és a pick-up a szikrázó  kerékagyon és a vázon csúszik.

A teherautóban már jelentős anyagi kár keletkezett, a lökhárító széttört és a motorháztető is felnyílt ezért a sofőr az oldalsó ablakon dugja ki a fejét, hogy lássa merre kell menni.

Elképzelhető, hogy röviddel a videó készítése előtt a kisteherautó valamilyen balesetet szenvedett és a tulajdonos nem akart az autómentőre várni ezért úgy döntött, hogy inkább továbbmegy. Ezzel a felelőtlen magatartással nemcsak saját magát, hanem mindenkit a környezetében veszélybe sodort.

just push hard from IdiotsInCars

Forrás: carscoops

You may also read!

Már épül az új présüzem a Mercedes-Benz kecskeméti gyárában

Megkezdődtek a Mercedes-Benz új présüzemének építési munkálatai Kecskeméten. A gyár második présüzemében a tervek szerint 2022-ben kezdődik meg a

Read More...

Nyári gumi: 2021-es nyári gumi tesztek, a biztonságos közlekedés záloga az alapos felkészülés

A gumiabroncs kiválasztása jelentős hatással lehet a vezetési biztonságára, ezért a BHPgumi munkatársai nagyon fontosnak tartják a döntés előtti

Read More...

A Tesla beszorult a SUV alá, a sofőr az Autopilot rendszert hibáztatja

A fotót nemrégiben osztották meg a Facebook, Tesla Model Y csoportban. A képen egy totálkárosra tört fehér Y modell

Read More...