A hiányzó kerék és a felnyílt motorháztető sem akadályozza a Nissan pick-up sofőrjét a közlekedésben

In Téma

Az autókat alapból négy kerékre tervezik, de egy nem rég közzétett videó szerint ez nem mindenkinél így működik. Van aki három kerékkel is tovább megy, pedig nem kellene.

A Reddit videó megosztón található klip nagyon rövid, de jól látszik a lényeg. Rögtön felkapjuk a fejünket, hogy valójában hogyan engedhetik meg maguknak egyes emberek, hogy az utakon így közlekedjenek.

A videón az látható, ahogy egy férfi a sötétkék kisteherautóval úgy megy az autópályán, hogy hiányzik a bal első kereke. Úgy tűnik, hogy már a féktárcsa is teljesen elkopott és a pick-up a szikrázó  kerékagyon és a vázon csúszik.

A teherautóban már jelentős anyagi kár keletkezett, a lökhárító széttört és a motorháztető is felnyílt ezért a sofőr az oldalsó ablakon dugja ki a fejét, hogy lássa merre kell menni.

Elképzelhető, hogy röviddel a videó készítése előtt a kisteherautó valamilyen balesetet szenvedett és a tulajdonos nem akart az autómentőre várni ezért úgy döntött, hogy inkább továbbmegy. Ezzel a felelőtlen magatartással nemcsak saját magát, hanem mindenkit a környezetében veszélybe sodort.

just push hard from IdiotsInCars

Forrás: carscoops

You may also read!

elektromos Toyota Hiace

Elektromos hajtással térhet vissza Európába a Toyota Hiace

A Toyota Auto Body, a Toyota 1945-ben alapított haszonjármű-részlege a 2023-as Japán Mobilitási Kiállításon leplezte le a hatodik generációs

Read More...
villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Verified by MonsterInsights