Tamás Gyula és a 2020-as rallysport

In sport
Tamás Gyula raliversenyző

Idén hat autóversenyen láthattuk Tamás Gyula raliversenyzőt.

 Az év vége kapcsán Gyuszóval beszélgettem.

2020-ban egy Opel Astra OPC, egy Citroen C2 R2 Max, és egy Lada 2107 pilótaülésében koptattad a gumikat váltott navigátorokkal.

A sajnos a rövidre sikerült 26. HELL Miskolc Rally-val kezdődött a 2020-as Rally évad Tamás Gyula számára. A versenyről megemlékezve őszinte részvétünket szeretnénk nyilvánítani Tóth Zsolt családjának.

Tamás Gyula raliversenyző

Az Eger Ralin Fajder Kata navigált neked, ahol sajna az utolsó gyorson búcsúztatok a kategória helyről. Mi is történt?
– Üdvözlök mindenkit! A szerviz után, ahogy kimentünk a második körre, meghibásodott a szervónk, így anélkül teljesítettük a második kört. Emiatt csúsztunk le a kategória helyről. 

Tamás Gyula raliversenyző

Az I. Pálháza Ralin, ami a II. Rally Hungary ERC futammal egy időben zajlott, már Ábel László mondta neked az itinert. Itt az M-Heros Team Kft. színeiben indultatok. Itt csak két gyors adatott meg nektek. Átbeszélő problémátok is volt sajna. Miért búcsúztatok ideje korán a versenytől?
– Helyesbítek, nem ért véget a versenyünk, mivel le tudtunk jönni a gyorsról és a szervizben orvosolták a hibát. Nullásként tudtuk teljesíteni a versenyt. 

 

Következett a 24. TAXI4 Mikulás Rally Sztrakon Bence navigálásával. Ez egy murva verseny lett volna számotokra. Ez sem úgy alakult, ahogy szerettétek volna. Ideje korán fejeztétek be. Miért is?
– Sajnos a technika nem állt mellettünk, így a Mikulás rally-t nem tudtuk befejezni egy szenzor meghibásodása miatt. 

Tamás Gyula raliversenyző

A Mikulás Rally után már az FRT.HU Kupán csapattál Bencével. 14 versenyzőből az előkelő ötödik helyen végeztetek. Itt a kiskunlacházi repülőtér aszfaltján terelgetted a Citroen C2 R2 Max-ot. Ennyire tetszett a verseny, hogy ilyen szép eredményt értetek el?
– Nem mondanám túl szép eredménynek. Az FRT-re tesztelni mentünk, hogy a fiúk tudják orvosolni a Mikulás rally-n adódott problémát.

Tamás Gyula raliversenyző

A karácsonyi ünnepek levezetéseként a Kakucs Ringet választottátok. Hadra fogtátok a Citroent és a Lada 2107-es versenyparipátokat is. Itt a Szilveszteri Kakucs Ring Kupán vettetek részt. Két autóval koptattátok az aszfaltcsíkot. Hogy éreztétek magatokat?
– A Kakucs Ring-et buliversenyként fogtuk fel, ezért is vittük magunkkal a jó öreg zsigulit.

Ezúton szeretnék sikerekben gazdag, boldog újévet kívánni minden rajongónak és versenyzőnek. Nagyon reméljük, hogy jövőre folytatjuk tovább!

Tamás Gyula raliversenyző

Partnereink: Mr. Minden Group Kft, 3,5T Gépjármű Bérbeadás – 06304774704, Camela Plusz GmbH München, M-Heros Team Kft., Balázs-Diák Kft., PMP Trans Szállítmányozási Kft., ZÉG Kft., Lux Center Kft., Natur Gold Farms Kft., Opi Solar, Viadukt Kft., Tóth Imre E.V., Heda-Sped Kft., Rex Bau Kft., Edo 2000, Makó Dávid E.V., Magyar Trans Kft., Ciks Kft., Tóth-Szer Kft., Asap, Lotte Kft, Baz Express Csomag Logisztika Hungary Kft., Perla-X Kft., Aurum Frons Grand Kft., Alu Casting Support Kft., Akla-Bau Kft., Big Push Rally Team, Konfrit.hu, Profood, Bellagio Catering, Marso Mecsek Kft., Ecover Global Trade, VBV Fürdőszoba Szalon Kft., Rolsped Kft., Taurus Aurum Kft.

 

Fotó: Hajóka SportFotó

– Hajósi Miklós –

You may also read!

hotrod

Európa legdurvább tuning építése az UNIX-AMTS 2024-en!

Exkluzív dupla premier Budapesten, a Hotrod Hangar csapatával Az AMTS szervezői minden évben igyekeznek olyan autókat kiállítani, ami a látogatókból

Read More...
Morris Nomad

Morris Nomad

A Morris Nomad egy olyan autó, amelyet a Leyland Australia gyártott az ausztrál piacra 1969 és 1972 között. Ez

Read More...
elektromos Toyota pickup

Beszállhat az elektromos pickupok versenyébe a Toyota

Belső források szerint elképzelhető, hogy nagyméretű elektromos platós haszonjármű fejlesztését tervezi a Toyota. A jelek egyelőre csak áttételesek, de

Read More...
Verified by MonsterInsights