Elárverezik Donald Trump Rolls-Royce Phantom-ját

In hír, Téma

Ez a 2010-es Rolls-Royce Phantom, amely korábban Donald Trump volt amerikai elnök tulajdonában volt, ebben a hónapban értékesítésre kerül és meglehetősen magas eladási árat várnak a szervezők.

Jelenleg a Mecum Auctions árverési listáján szerepel. Ez az egyik luxusautó a sok közül, amellyel Trump korábban közlekedett, mielőtt megválasztották elnöknek és beköltözött a Fehér Házba. A hirdetésben nem részletezik, hogy mennyi ideig volt Trump tulajdonában az autó, de az aukció előtti becslések szerint akár 400.000 dollár körüli áron is el lehet adni.

Az autó kilométerórája 56700 mérföldet (91249 km) mutat és egy kis kutatás után kiderül, hogy ez a piac legdrágább 2010-es Phantom-ja. Valóban csak néhány 2009-2011 között gyártott Rolls-Royce Phantom eladó az Egyesült Államokban, szinte mind 150.000 dollár körüli áron van és sokkal kevesebb mérföld van az órájában, mint ennek.

A Phantom külsején semmi feltűnő nincs, tipikus fekete fényezés, lila árnyalattal, amely különböző szögből nézve különleges színű. Az autó teljesen gyári, az eredeti hét küllős könnyűfém felnik is hibátlanok.

Belül az autót úgynevezett ’színházcsomaggal’ és opcionális Starlight tetővel szerelték fel. Elektronikus árnyékoló függönyökkel rendelkezik, hogy a hátsó utasoknak teljes takarást biztosítsanak, ha úgy kívánják.

Kétségtelen, hogy az autó értékét nagyban növeli az a tény, hogy Trump aláírta, mint tulajdonos a Rolls-Royce kézikönyvének egyik oldalát, ezt írta: „Imádtam ezt az autót – Nagyszerű. Minden jót!”

Forrás: carscoops

You may also read!

Veterán Villany

A múlt autói a jövő szolgálatában: legendás járműveket alakítanak át menő elektromos járgányokká – Veterán Villanyos

Richard „Moggy” Morgan és csapata nem ritkán a lehetetlennel kokettál: legendás kocsikat alakítanak át elektromos autókká, de úgy, hogy

Read More...
Korda Racing Supercar

Supercarban is dobogón a Korda Racing

Kiváló eredménnyel mutatkozott be a rallycross szakágban a Korda Racing és a Ritmus ASE közös csapata, a magyar bajnokság

Read More...
drágul a gázolaj

Szerdától drágul a gázolaj

Szerdán a benzin átlagára nem változik, a gázolaj átlagára viszont emelkedik bruttó 2 forinttal literenként. Így a hét közepén

Read More...