Novitec által kezelt Ferrari F8 Tributo 791 lóerőre izmosodott

In auto, Téma, tuning

A Ferrari F8 Tributo gyárilag is eszméletlen gyors és stílusos, de a Novitec gondolt egyet és javított rajta még egy kicsit.

A cég különféle teljesítménycsomagokat kínál a biturbós 3,9 literes V8 motorhoz, amely alapból 710 lóerőt és 770 Nm nyomatékot produkál.

 

A legerősebb tuningcsomaggal a teljesítményt 791 LE-re 898 Nm nyomatékra növeli, ami 81 lóerő és 128 Nm plusz jelent. Az extra teljesítménynek köszönhetően a gyorsulása 100 km/órára 2,6 másodpercre csökken, a maximális sebesség 340 km/óránál is több valamivel.

A teljesítménynövelés a Novitec egyedi kipufogórendszerek széles választékát is kínálja, amelyek kötelezőek a vezetési szórakozás teljes eléréséhez. Különösen a Inconel sportkipufogó rendszer teszi teljessé az összhangot, amely aranyozott, a hő jobb eloszlatása érdekében és két nagy kipufogócsövet tartalmaz szén és rozsdamentes acél kombinációjával.

A megjelenést fokozva az ügyfelek rendelhetnek szénszálas első légterelőt valamint szénszálas légbeömlőket a megnövelt levegő felvételhez. A modell agresszívabb oldalsó küszöbborítással és egy nagyobb hátsó szárnnyal is kérhető, amely a látvány mellett jelentősen növeli a leszorítóerőt. A tulajdonosok megrendelhetik a hátsó spoilertoldatot, az egyedi diffúzort és választhatnak a különféle 21 vagy 22 colos középzáras kerékkészletből.

A súlypont javításához a sportrugók további 35 mm-rel csökkentik a magasságot. A Novitec-nél nem hagyják érintetlenül a belső teret sem, készítenek a legfinomabb bőrből vagy Alcantaraból bármilyen színű kárpitozást.

Forrás: carscoops

You may also read!

Nyári gumi: 2021-es nyári gumi tesztek, a biztonságos közlekedés záloga az alapos felkészülés

A gumiabroncs kiválasztása jelentős hatással lehet a vezetési biztonságára, ezért a BHPgumi munkatársai nagyon fontosnak tartják a döntés előtti

Read More...

A Tesla beszorult a SUV alá, a sofőr az Autopilot rendszert hibáztatja

A fotót nemrégiben osztották meg a Facebook, Tesla Model Y csoportban. A képen egy totálkárosra tört fehér Y modell

Read More...

Hamarosan érkezik az elektromos Citroen e-Berlingo, hét üléssel és 280 kilométeres hatótávval

A Peugeot nemrég dobta piacra a Partner és a Rifter elektromos változatait, most a Citroen is ugyanezt tette és

Read More...