Új kerekek kellenek erre a Porsche Panamerára, miután a tolvajok lelopták mind a négyet

In hír, Téma

Talán ez az egyik legelkeserítőbb dolog, ami egy autó tulajdonossal történhet, amikor az utcán hagyott autójához visszatérve ilyen látvány fogadja, ahogy ez a svédországi Stockholmban leparkolt Porsche Panameraval történt.

A Facebookon GTBoard oldalon megosztott képek alapján, úgy tűnik, hogy egy ideje már így áll a parkolóban, kerekek hiányában.

Az első képen a drága luxusautó még a féktárcsáin pihen. Aki ellopta a kerekeket, bizonyára nagyon sietett, mivel a kerékanyákat és az emelőt is ott hagyta. Érdekes, hogy úgy tűnik mint ha a Panamera egy privát parkolóban lenne, amelyet szögesdróttal megerősített kerítés vesz körbe. Valószínű, hogy Stockholmban könnyen lehet olyan drága autókat találni, amelyek nem szögesdrót mögött parkolnak, és elméletileg azok könnyebb célpontok lehetnének egy tolvajnak, tehát azt jelenti, hogy valaki nagyon akarta ezeket a felniket.

Úgy tűnik, hogy néhány kép már más időpontban készült, amit a háttérben lévő másféle autók is bizonyítanak. Ezenkívül a Panamera már nem közvetlenül a féktárcsáin fekszik, hanem két fa raklapon, ez egy ideiglenes megoldás lehet a tulajdonos részéről, amíg megpróbál kerekeket szerezni autójára.

Valószínűleg a tolvaj, aki ellopta a kerekeket gyorsan, bagóért adhatta el őket, ami azt jelenti, hogy a felkutatásuk szint lehetetlennek bizonyul.

Forrás: carscoops

You may also read!

Berta Benjamin F4

F4-es Dávid az F3-as Góliátok között

Bár a Gender Racing Dávidját Berta Benjáminnak hívják, de az ősi bibliai történetet majdnem teljesen tökéletesen ültette át a

Read More...
Skoda Fabia

Itt a 4. generációs Skoda Fabia

A Skoda Fabia 22 éve indult hódító útjára és nagyon sikeres modellnek mondható. Ez már a negyedik generáció. A

Read More...
bővül a GreenGo

Két országban bővíti flottáját a GreenGo

Új, Skoda Citigo e iV elektromos autókkal bővül a GreenGo hazai és prágai flottája. Azért éppen ezzel a modellel,

Read More...