Az Apple Maps Pápán pásztáz

In hír
Apple Maps Pápán

Egy kedves olvasónk küldött néhány fotót Pápáról, amin az Apple Maps autója látszik komoly kamerával a tetején. Ebből arra következtetünk, hogy az Apple térképén hamarosan a körbenézés funkció magyar városokkal, többek között Pápával is bővülni fog. Aki Apple terméket használ, biztos örül majd ennek.

Apple Maps Pápán

A szifon.com cikkéből kiderül, hogy 2020-tól már kis hazánkban is támogatott a közeli helyek keresése. De a körbenézés funkció még elég kevés országban elérhető, ezt a listát itt lehet megtekinteni: Térképek:körbenézés.  Kérdés, hogy a fotózástól a tényleges működő funkcióig mennyi idő telik majd el.

De úgy látszik, kis hazánk olyan fontos, hogy már városainkat is körbefotózzák. Várjuk, mikor jelenik majd meg az újítás Apple eszközeinken?

 

Köszönjük Lampért Gábornak a fotókat.

You may also read!

A Tesla tulajok szerint könnyen becsapható az autopilot rendszer

Az autós magazin aggodalma teljesen jogos, ők sem gondolták, hogy mennyire egyszerű kijátszani az autó védelmi rendszerét. Az NHTSA és

Read More...

Árverésen egy LaFerrari, 3 millió dollár feletti árat várnak

Eladásra kínálják ezt az alig használt 2014-ben gyártott Ferrari LaFerrari sportautó ritkaságot. Jelenleg a washingtoni Bellevue-ban várakozik egy méregdrága

Read More...

A 2021-es VW Polo megfiatalodik LED világítást, digitális műszereket és nagyautós biztonsági technikát kap

A Volkswagen Polo óriás a kisautók között. Az 50 éve tartó sikere alatt több mint 18 millió eladott példánynál

Read More...