Egy újabb furcsa baleset, amelyet ismét egy Tesla okozott

In elektromos autók

Totálkárosra tört egy Tesla Model 3, a baleset következtében egy ember megsérült. Az eset Chengduban, a kínai Szecsuán tartományban történt.

A helyszínen készített képeken látható, hogy a fekete Tesla egy gyalogos felüljáró lépcsőjének csapódott. A helyi hatóságok megjegyezték, hogy egy 51 éves férfi vezette a Tesla-t, az ő állítása szerint “az autó nem működött megfelelően” ezért elveszítette az irányítását az autó felett.

Sajnos a Tesla elütött egy elektromos kerékpárral közlekedő férfit, aki könnyebb sérüléseket szenvedett, ezért kórházba szállították. Szerencsére azóta jobban van.
Nem tudni mi történt pontosan, de úgy tűnik, mintha a Tesla szándékosan akart volna felhajtani a gyalogos felüljáróra. Megindult a lépcső irányába, de először a vas korlátnak ütközött amely komoly rongálást okozott az kocsiban, majd néhány métert még ment felfelé a lépcsőn, ahol elakadt.

A balesetben a Model 3 teljes első része eltűnt. Valójában az autó elölről szinte felismerhetetlen, hiányzik a lökhárítója és a lámpája. A szélvédő is összetört és biztos, hogy az autó alja is megsérült, de ami a legfontosabb, hogy az autó vezetője nem szenvedett sérülést. A baleset körülményeit még vizsgálják a szakértők. Úgy tűnik, hogy ez az autó nem fog már visszatérni az utakra.

Forrás: carscoops

You may also read!

2 év alatt 2 millió forinttal drágultak a használt autók

Míg az új autók piaca a tavalyi évben csökkent, a használt autók piacán erős élénkülés látható. Alighanem rekordév lesz

Read More...
AMTS 2022

AMTS 2022 – január végén indul a nyereményautó-átépítés a Westendben

Idén egy egyedi Mazda MX-5 Roadster kerül kisorsolásra az Automobil és Tuning Show-n Idén is egy szakavatott csapat által egyedivé

Read More...
BMW R 18

A BMW Motorrad a Verona Motor Bike Expón mutatja be az R 18 M és az R 18 Aurora modelleket

Az exkluzív custom motorok két híres olasz motorépítő munkái a BMW Motorrad Italia és márkakereskedői hálózata támogatásával A veronai Motor

Read More...