Egy újabb furcsa baleset, amelyet ismét egy Tesla okozott

In elektromos autók

Totálkárosra tört egy Tesla Model 3, a baleset következtében egy ember megsérült. Az eset Chengduban, a kínai Szecsuán tartományban történt.

A helyszínen készített képeken látható, hogy a fekete Tesla egy gyalogos felüljáró lépcsőjének csapódott. A helyi hatóságok megjegyezték, hogy egy 51 éves férfi vezette a Tesla-t, az ő állítása szerint “az autó nem működött megfelelően” ezért elveszítette az irányítását az autó felett.

Sajnos a Tesla elütött egy elektromos kerékpárral közlekedő férfit, aki könnyebb sérüléseket szenvedett, ezért kórházba szállították. Szerencsére azóta jobban van.
Nem tudni mi történt pontosan, de úgy tűnik, mintha a Tesla szándékosan akart volna felhajtani a gyalogos felüljáróra. Megindult a lépcső irányába, de először a vas korlátnak ütközött amely komoly rongálást okozott az kocsiban, majd néhány métert még ment felfelé a lépcsőn, ahol elakadt.

A balesetben a Model 3 teljes első része eltűnt. Valójában az autó elölről szinte felismerhetetlen, hiányzik a lökhárítója és a lámpája. A szélvédő is összetört és biztos, hogy az autó alja is megsérült, de ami a legfontosabb, hogy az autó vezetője nem szenvedett sérülést. A baleset körülményeit még vizsgálják a szakértők. Úgy tűnik, hogy ez az autó nem fog már visszatérni az utakra.

Forrás: carscoops

You may also read!

A Tesla tulajok szerint könnyen becsapható az autopilot rendszer

Az autós magazin aggodalma teljesen jogos, ők sem gondolták, hogy mennyire egyszerű kijátszani az autó védelmi rendszerét. Az NHTSA és

Read More...

Árverésen egy LaFerrari, 3 millió dollár feletti árat várnak

Eladásra kínálják ezt az alig használt 2014-ben gyártott Ferrari LaFerrari sportautó ritkaságot. Jelenleg a washingtoni Bellevue-ban várakozik egy méregdrága

Read More...

A 2021-es VW Polo megfiatalodik LED világítást, digitális műszereket és nagyautós biztonsági technikát kap

A Volkswagen Polo óriás a kisautók között. Az 50 éve tartó sikere alatt több mint 18 millió eladott példánynál

Read More...