Nero Nemesis Twin Turbo Lamborghini Huracan Performante, nagyon dögös és iszonyat erős

Az Aventador SVJ és a Huracan Performante továbbra is a leggyorsabb sorozatgyártásban gyártott autók, amelyeket a Lamborghini készít. Ennél a szuper sportkocsinál azonban biztosra mentek a mesterek, az amúgy is eszméletlen erős gyári motort megfejelték egy ikerturbóval.

A Strasse Wheels műhelye még egy kicsit megdolgozta a Huracan-t. Munkájuk ékköve az arany színű Duoblock kerékszett, mérete elöl 20×9, hátul 21×12,5 col. Ezek a kerekek fényes, metál bevonattal rendelkeznek, amelyek tökéletesen ellentétesek a Nero Nemesis gyári, matt fekete festésével. A látványt tovább növeli a piros középzár és a piros féknyereg.

Nem tudni, hogy melyik céget bízták meg a dupla turbófeltöltők legyártását, de bárki is készítette, a Huracan biztosan 1000 LE-t meghaladó teljesítményre képes. Halkan jegyezném meg a Performante gyári motorja 5,2 literes szívó V10-es, amely teljesítménye ’csak’ 640 LE.

A Huracan és az korábbi Gallardo mindig népszerű volt a tuningolók körében. A szuperautó V10-es motorja erős és fogékony a módosításokra. Készültek már olyan ikerturbós Gallardo és Huracan tuningmodellek, amelyek motorereje gond nélkül 3000 lóerő fölé emelkedett. Nem meglepő, hogy ezek az szuperautók a világ leggyorsabb autói közé tartoznak, sokuk képes 8 másodperc alatt lefutni a negyedmérföldet, és a végsebességük meghaladja a 400 km/h-t.

Forrás: carscoops

Verified by MonsterInsights