Negyven szelep

In sport
Nyíregyháza Rally

A Mercarius Rally1 Bajnokság idei utolsó futamára készül a Horváth Rallye Ase családi párosa a Németh 8V Péter és édesapja Németh 16V Péter. A 16 szelepes Hondát így összesen negyven szelep hajtja majd.

Nyíregyháza Rally

Az ifjabbik Szelep ismételten ismeretlen terepen versenyzik majd, szerencséjére a örege korábban járt már Nyíregyházán és remélhetőleg sok hasznos tanáccsal látja majd el, amivel megszerezhetik majd a hőn ámított 13-as kategória év végi harmadik helyét.

Nyíregyháza Rally

„Nézegetem a belsőket, ahogyan idén minden verseny előtt, de szerencsére Apu sokat segít. Ő 2019-ben versenyzett ezeken a pályákon, a tavalyi verseny a Covid-19 járvány miatt kihagyta” – kezdte a beszélgetést Németh 8V Péter. „Az szerepel az étlapunkon, hogy tisztességesen zárjuk le a szezont és szerezzük meg a kategória harmadik helyet. Nagyon sűrű a mezőny, többen is pályázunk rá, nem lesz elég magunk elé tekinteni, figyelnünk kell a mögöttünk érkezőkre is.”

Nyíregyháza Rally

Az autó elkészült, a csapat már nagyon várja a nyíregyházi versenyt, ami idén talán tisztább időben kerül megrendezésre.

„Nagyon nehéz verseny lesz, nagyon újjak lesznek ezek a pályák is és az időjárás is megnehezítheti a dolgunkat. Ésszerűen kell gondolkodnunk, pontosan kell versenyeznünk, hiszen itt tehetjük fel a pontot az egész évi menetelésünkre” – tette hozzá Péter.

A hétvégi Nyíregyháza Rally pénteken kezdődik a Rabócsi Ringen, ahol egy 2,4 kilométeres szuperspeciált kell teljesíteni a párosoknak. Szombaton hat, majd vasárnap hét szakaszt lesz a programban.

Nyíregyháza Rally

Köszönjük Partnereinknek: Jégszilánk Kft., Mirelit Mirsa Zrt., IEJ Zrt., Balogh Szerviz-Trans Kft., Dextron kft., Ak Steel Kft., Choko Kft., Fiscat Online Pénztárgép, Kereken-Oil Kft., Ikan Kft., Alox Kft., Prior Kft., Röplap Bt., KBT Dekor Hungary Kft., PSL Hungary Kft., Twolex Kft., Centrum Oil Kft., Gumicentrum Kft., Pannon Led Kft., Bervent Hő – és Légtechnikai Kft., Arrabona Konstrukt Kft., Maschinenring Magyarország Kft., Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Teherati 2006 Kft., Ecovictum Kft., TT Gumiabroncs Bt., Berger Stanc Kft., RodeoMAX Internet Szolgáltató, Lubricants Hungary Kft., Komprádor Kft., Stihl R-Agrikol Kft., Hiröstech Kft., Invu napszemüveg, Heavy Tools.

 

Sári Péter
http://www.rallyheart.hu

You may also read!

Morris Nomad

Morris Nomad

A Morris Nomad egy olyan autó, amelyet a Leyland Australia gyártott az ausztrál piacra 1969 és 1972 között. Ez

Read More...
elektromos Toyota pickup

Beszállhat az elektromos pickupok versenyébe a Toyota

Belső források szerint elképzelhető, hogy nagyméretű elektromos platós haszonjármű fejlesztését tervezi a Toyota. A jelek egyelőre csak áttételesek, de

Read More...
elektromos autó javítás

Ahol újjászületnek az elektromos autók

A Duna Autó Zrt. megnyitotta az ország első és egyetlen Renault-Dacia Battery Repair Workshop (BRW) műhelyét, amely egyedülálló lehetőséget

Read More...
Verified by MonsterInsights