A Nissan sofőrje kisebb sérülésekkel, de szerencsésen túlélte a balesetet

In hír

A 2015-ben gyártott Nissan Altima sofőrje csodával határos módon túlélte a szörnyű balesetet. A szerencsétlenségben egy teherautó teljesen összepréselte a vétlen, japán személyautót.

Az eset a washingtoni Mt. Vernon egyik hídján történt még a hét elején. A kilapított autóról készült képeket Rocky Oliphant rendőr tette közzé a Twitteren.

Oliphant a Jalopnik amerikai online magazinnak adott interjúban arról számolt be, hogy a piros Altima sofőrje forgalmi okokból lassított egy teherautó mögött a hídon, amikor hirtelen hátulról egy másik teherautó nagy sebességgel nekiütközött.

„A hátulról érkező teherautó lendülete tovább folytatódott és az ütközés következtében, ami az Altima teljes hátsó részét felgyűrte” – mondta Oliphant. „Kicsit olyanná deformálódott, mint egy rámpa és a teherautó ezen felhajtott az autó tetejére, majd addig haladt előre, amíg lényegében az autó tetejére felfeküdt.”

A fotókon látszik, hogy az Altima hátsó része összetört és előrehajlott, vagyis a hátsó kerekek felfelé néztek. Az egész autó teljes egészében megsemmisült. Csodával határos módon a sofőr túlélte, igaz kisebb zúzódásokkal, de a saját lábán távozott a helyszínről.

„Elsőre úgy tűnt, mintha egy halálos balesethez érkeztem volna” – mondta Oliphant rendőr, aki elsőként érkezett a helyszínre. De amikor a roncsot körbejárta, hallotta, hogy valaki az autóból beszél, segítséget kérve.

A hatóságok egy darut hívtak, amellyel a nyerges vontatót leemelték ki a Nissanról. Az Altima női sofőrje ezután kimászott az autóból és csak borda horzsolással és kisebb fejfájással távozott a helyszínről.

Forrás: https://www.carscoops.com/2021/11/nissan-altima-driver-somehow-survives-being-crushed-by-semi-truck/

You may also read!

Peugeot 106 Rallye

Elképesztő összeget kértek ezért a közel 30 éves Peugeot 106-osért

Nem véletlen a magas ár, ugyanis a típus legkeresettebb változatáról, az első szériás Rallye-ról van szó, ráadásul teljesen felújított

Read More...
Mitropa Kupa

Csodás toszkán hétvége

Fontos tapasztalatokkal és Mitropa pontokkal tért haza a Merencsics Árpád – Istovics Gergő duó a hétvégi Rally Internazionale del

Read More...
AutoWallis

A Magyar Kajak-Kenu Csapat hivatalos mobilitási szolgáltatója lett az AutoWallis Csoport

A Magyar Kajak-Kenu Szövetséggel kötött együttműködési megállapodást az AutoWallis Csoport, így a magyar tőzsde autós vállalata lesz 2024-ig a

Read More...