A Bentley a modern luxus sötétebb értelmezéseként bemutatja a GT Mulliner Blackline-t

In bemutató, hír

A Bentley bemutatja a Mulliner Blackline felszereltséget a GT és GT Convertible modellek számára, amely az ügyfelek körében különösen nagy népszerűségnek örvendő, látványos Blackline külső csomagra épül, amely a Bentley teljes kínálatában elérhető opcióként.

A króm kiegészítők merész, fekete alternatívájával a Mulliner a Bentley kategóriaelső Grand Tourer sötétebb oldalát mutatja be. A márka népszerű négyüléses luxusautójához emellett különösen gazdag személyre szabási lehetőségek állnak az ügyfelek rendelkezésére.

A Blackline verzió esetében a Bentley szárnyas B logója és a hűtőrács külső rácsozása kivételével az összes külső króm helyett fekete kiegészítőt találunk. A GT Mulliner verziókra jellemző szatén külső tükörborítások helyett a Blackline verziók esetében fényes Beluga fekete színben pompázik a visszapillantó tükrök felső része. Az első kerékjárati ív mögött található, karakteres Mulliner betét szintén feketében jelenik meg, egyedül a Mulliner felirat jelenik meg fényes ezüstszínben. A hűtőrács színe is a fekete, ám a háromdimenziós kialakítású megoldás külső kerete kontrasztos króm borítású, ugyanakkor az első lökhárító alsó része is fekete színűvé változik.

A GT Mulliner Blackline modellek 22 colos, feketére fényezett keréktárcsákat kapnak önszintező jelvénnyel, amely króm gyűrűvel rendelkezik. Alternatívaként kontrasztos, polírozott betétekkel rendelkező fekete Mulliner kerék is rendelhető lesz a jövőben.

A GT Mulliner Blackline látványos belső megjelenése nem különbözik a kínálatban megtalálható hagyományos Mulliner kivitelétől, az ügyfelek pedig a Mulliner jóformán korlátlan kínálatának bármilyen színkombinációjában kérhetik a típust. Emellett rendelkezésre áll nyolcféle ajánlott hármas színkombináció, a Bentley különböző bőrkárpitozásai, varrásai és díszítőbetétjei harmonikus összhangjában.

A széria Mulliner Driving Specification részeként a belső tér magában foglalja a Bentley egyedi „gyémánt a gyémántban” varrását az ülések, az ajtók és a hátsó panelek számára, amely kihangsúlyozó és kontrasztvarrással is rendelkezik a gyémántmintán belül. Minden egyes gyémánt 712 különálló öltésből áll össze, így egy autó belső terében közel 400.000 öltés található, amelyek precíz mintázatban adják a gyémántformát, a kivételes, kézműves kidolgozás újabb csúcsát szolgáltatva.

Piactól függően az ügyfelek a Bentley ikonikussá vált 6,0 literes, biturbó W12-es erőforrását választhatják 635 lóerővel, vagy a dinamikus 4,0 literes V8-at, amely 550 lóerőt kínál. Mindkét motor kivételesen könnyed túraautós jellemzőkkel ruházza fel a csúcskategóriát képviselő Grand Tourer modelleket.

A GT modellek Mulliner kínálatának Blackline kiadása megerősíti a Bentley pozícióját a világ vezető luxus túraautó gyártójaként, amely még egyedibb lehetőségeket tesz elérhetővé a legkifinomultabb ügyfelek számára, akik autójukat saját személyiségük megtestesítőjeként szeretnék az ízlésükre formálni. A kínálat most a világ legjobb luxus kupéjának modern csavarral nemesített kiadásával bővült.

You may also read!

Peugeot 205

Negyven éves a Peugeot 205

Minden nagy kultúrközösség történetében szerepel egy mitikus alak, aki megmenti népét a fenyegető hanyatlástól, és kiutat mutat a viszontagságok

Read More...
Rebenland Rallye

Mesébe illő környezetben

Nehéz, de annál izgalmasabb ausztriai versenyen van túl a Solid Racing Team Ladás párosa, a Kállai Tamás – Szilassy

Read More...
olcsóbb gázolaj

Péntektől olcsóbb lesz a gázolaj nagyker ára

A Brent olaj árának zuhanása kapcsán nagyobb mértékű üzemanyagár csökkenésre számítottunk, de lássuk a tényeket. Péntektől a benzin nagykereskedelmi

Read More...