Hírek – Audi, Renault, Skoda

In auto, hír

Audi – új elektromos lengéscsillapító rendszer

Az Audi 2017-ban már élesben szeretné alkalmazni az elektromos lengéscsillapító rendszert, aminek több előnye is van. Többek között fokozza a kényelmet, hiszen bármilyen karakterisztikájúra programozható, kevesebb helyet foglal és jelentős energia visszanyerésre is képes, egy hibrid rendszerbe integrálva akár 0,7 literes üzemanyag megtakarítást is eredményezhet 100 km-en. A rendszer 48 V-on üzemel, és mivel az Audi 2017-ben tervezi ilyen feszültséget használó modell bemutatását, akkor kerülhet majd az eRot is széria autóba.

 

Renault – új típusok Braziliába

RenaultGroup_81171_global_en

A Renault ismét nyit egyet a brazil piac felé. Elérhetővé teszik a Kwid, Capture és Koleos modelleket – jelentette be Carlos Ghosn. Ezzel kívánják tovább erősíteni a Renault erős jelenlétét a térségben, amit főleg a Duster sikere fémjelez. A Capture-t São José dos Pinhais-ban fogják gyártani, a másik két típust pedig importálják. Az új típusok 2017-től lesznek elérhetőek a Dél-Amerikai piacon.

 

SKODA – folytatódik a növekedés

SKODA_RapidStylePLUS

A SKODA júliusban világszerte 83.700 autót értékesített. A tavalyi hasonló időszakhoz képest ez 1 %-os növekedést jelent. Kínában 16,1 %, Oroszországban pedig 11,6 %-os a növekedés. A Superb eladásai 92,7 %-al nőttek a Rapidé pedig 16,8 % -al.

You may also read!

KIA EV9

A KIA új zászlóshajója, a letaglózó EV9

A héten mutatkozott be a KIA EV9, a márka új teljesen elektromos zászlóshajója. A dizájnt nagyon érzik mostanában a

Read More...
üzemanyag ár

Péntektől csökken a gázolaj, drágul a benzin nagyker ára

Pénteken újabb üzemanyagár változás jön, hasonlóan ellentétes irányú, mint a mai napra bejelentett.  A benzin beszerzési ára bruttó 8 forinttal

Read More...
rali szimulátor bajnokság

340 elrajtolt versenyző az idei első rali szimulátor bajnoki futamon

Negyedik szezonját kezdte meg a Hungarian Virtual Dirt Rally 2.0 Championship 2023. Ez az a bajnokság, amit a covid

Read More...
Verified by MonsterInsights