Hírek – Audi, Renault, Skoda

Audi – új elektromos lengéscsillapító rendszer

Az Audi 2017-ban már élesben szeretné alkalmazni az elektromos lengéscsillapító rendszert, aminek több előnye is van. Többek között fokozza a kényelmet, hiszen bármilyen karakterisztikájúra programozható, kevesebb helyet foglal és jelentős energia visszanyerésre is képes, egy hibrid rendszerbe integrálva akár 0,7 literes üzemanyag megtakarítást is eredményezhet 100 km-en. A rendszer 48 V-on üzemel, és mivel az Audi 2017-ben tervezi ilyen feszültséget használó modell bemutatását, akkor kerülhet majd az eRot is széria autóba.

 

Renault – új típusok Braziliába

RenaultGroup_81171_global_en

A Renault ismét nyit egyet a brazil piac felé. Elérhetővé teszik a Kwid, Capture és Koleos modelleket – jelentette be Carlos Ghosn. Ezzel kívánják tovább erősíteni a Renault erős jelenlétét a térségben, amit főleg a Duster sikere fémjelez. A Capture-t São José dos Pinhais-ban fogják gyártani, a másik két típust pedig importálják. Az új típusok 2017-től lesznek elérhetőek a Dél-Amerikai piacon.

 

SKODA – folytatódik a növekedés

SKODA_RapidStylePLUS

A SKODA júliusban világszerte 83.700 autót értékesített. A tavalyi hasonló időszakhoz képest ez 1 %-os növekedést jelent. Kínában 16,1 %, Oroszországban pedig 11,6 %-os a növekedés. A Superb eladásai 92,7 %-al nőttek a Rapidé pedig 16,8 % -al.

Verified by MonsterInsights