BMW M4 CS – plusz 10 lóerő a sor hatosból

In auto, bemutató, bmw, hír
BMW M4 CS

CS modellek – BMW M4 CS

         A BMW egy új típusnevet vezet be. A bajor gyártó a sorozatgyártásban kínált BMW M portfólió fölé első körben a kizárólagos felszereltségi opciókkal és a kézzelfogható többlet-teljesítménnyel kecsegtető Competition Edition, illetve Competition Package csomagokkal kiegészített modelleket pozícionálja.

BMW M4 CS

          Ezeket mostantól a CS típusnévvel ellátott különleges kiadások emelik egy szinttel feljebb. A paletta abszolút csúcsán a maximális teljesítménnyel megáldott és versenypályára edzett, úgynevezett „márka-image” modellek állnak. Ezek közutakra engedett változatban kínálják a motorsport élvonalában megszerzett több évtizednyi szaktudás legjavát.

BMW M4 CS

 

Plusz 10 lóerő

         Ennek első fecskéje a BMW M4 CS, ami 460 lóerőt tud, így a gyorsulása 3,9 másodperc 100-ra, újabb 0,1 másodpercet javítva a verseny csomagos M4-hez képest.  Úgy gondolom, 10 lóerőért nem kellett nagyon reszelgetni  a 3.0 literes sor hatos dupla turbós motort.

BMW M4 CS

 

7 perc 38 másodperc a Zöld Pokolban

          Az autó gyorsulását az elektronika 280 km/h -nál állítja meg. Az M4 CS -t a Nürburgringen is kipróbálták, ahol igen kellemes 7perc 38 másodperces időt futott. Ez 163,8 km/h átlagsebességet jelent.

A BMW M4 CS -t limitált példányszámban, a BMW müncheni gyárából gördül ki.

BMW M4 CS

BMW M4 CS

You may also read!

Peugeot 205

Negyven éves a Peugeot 205

Minden nagy kultúrközösség történetében szerepel egy mitikus alak, aki megmenti népét a fenyegető hanyatlástól, és kiutat mutat a viszontagságok

Read More...
Rebenland Rallye

Mesébe illő környezetben

Nehéz, de annál izgalmasabb ausztriai versenyen van túl a Solid Racing Team Ladás párosa, a Kállai Tamás – Szilassy

Read More...
olcsóbb gázolaj

Péntektől olcsóbb lesz a gázolaj nagyker ára

A Brent olaj árának zuhanása kapcsán nagyobb mértékű üzemanyagár csökkenésre számítottunk, de lássuk a tényeket. Péntektől a benzin nagykereskedelmi

Read More...