Dagonyázni egy Maseratival? Érkezik a jobb kormányos Maserati Levante S

In auto, bemutató, hír
Dagonyázni egy Maseratival

            A Maserati GB a napokban üdvözölte az első benzines Levante S-t, a Maserati SUV-ját Angliában. A dizel tavaly év végén érkezett a szigetországba. A benzines jobb kormányos Maserati Levante S -t a V6-os 3.0 literes twin turbo motor mozgatja, ami 430 lóerőt ad le és 262 km/h a végsebessége. A Ferrari által épített motor 5,2 másodperc alatt katapultálja a sportos monstrumot 62 mph-re (96 km/h). Az aktív légrugózás az alapfelszereltség része, ami 5 állítási lehetőséget és alsó állásban kategóriájának legmélyebb súlypontját nyújtja.

 

Dagonyázni egy Maseratival?

            Peter Denton, a Maserati észak-európai regionális igazgatója elmondta, hogy a 430 lóerős benzines SUV a teljesítményt és az off-road képességeket is kombinálja. Csak győzzük kivárni az első lelkes vállakozót, aki mondjuk megküldi a Levantejét Somogybabodon a siratófalon.

            Az árát tekintve azért ez nem most lesz. Az induló ár 70,755 £ és rengeteg extrával lehet ezt még feljebb tornázni. A Levante S szeptembertől lesz élérhető Angliában.

You may also read!

Peugeot 205

Negyven éves a Peugeot 205

Minden nagy kultúrközösség történetében szerepel egy mitikus alak, aki megmenti népét a fenyegető hanyatlástól, és kiutat mutat a viszontagságok

Read More...
Rebenland Rallye

Mesébe illő környezetben

Nehéz, de annál izgalmasabb ausztriai versenyen van túl a Solid Racing Team Ladás párosa, a Kállai Tamás – Szilassy

Read More...
olcsóbb gázolaj

Péntektől olcsóbb lesz a gázolaj nagyker ára

A Brent olaj árának zuhanása kapcsán nagyobb mértékű üzemanyagár csökkenésre számítottunk, de lássuk a tényeket. Péntektől a benzin nagykereskedelmi

Read More...