Dagonyázni egy Maseratival? Érkezik a jobb kormányos Maserati Levante S

In auto, bemutató, hír
Dagonyázni egy Maseratival

            A Maserati GB a napokban üdvözölte az első benzines Levante S-t, a Maserati SUV-ját Angliában. A dizel tavaly év végén érkezett a szigetországba. A benzines jobb kormányos Maserati Levante S -t a V6-os 3.0 literes twin turbo motor mozgatja, ami 430 lóerőt ad le és 262 km/h a végsebessége. A Ferrari által épített motor 5,2 másodperc alatt katapultálja a sportos monstrumot 62 mph-re (96 km/h). Az aktív légrugózás az alapfelszereltség része, ami 5 állítási lehetőséget és alsó állásban kategóriájának legmélyebb súlypontját nyújtja.

 

Dagonyázni egy Maseratival?

            Peter Denton, a Maserati észak-európai regionális igazgatója elmondta, hogy a 430 lóerős benzines SUV a teljesítményt és az off-road képességeket is kombinálja. Csak győzzük kivárni az első lelkes vállakozót, aki mondjuk megküldi a Levantejét Somogybabodon a siratófalon.

            Az árát tekintve azért ez nem most lesz. Az induló ár 70,755 £ és rengeteg extrával lehet ezt még feljebb tornázni. A Levante S szeptembertől lesz élérhető Angliában.

You may also read!

forgalmi engedély

Elmob: bővíteni kellene a forgalmi engedélyt az elektromos járműveket azonosító legfőbb adatokkal

A Magyar Elektromobilitás Egyesület (Elmob) megfontolásra ajánlja az illetékes hatóságnak, hogy a forgalmi engedély adattartalmának legközelebbi felülvizsgálatakor bővítsék az

Read More...
Subaru Solterra

Öt csillagos törésteszt a pofás Subaru Solterra-nak – videóval

A Subaru Solterra európai változata öt csillagos minősítést ér el az Euro NCAP biztonsági tesztjén. Ez a Subaru 10.

Read More...
BMW i7

Gyönyörű fotók a BMW i7-ről műkedvelőknek

A vadonatúj BMW i7-es magyarországi piaci bevezetése alkalmából egy különleges fotósorozat készült az Operában az elektromos luxuslimuzinról, mely a

Read More...